Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is úgy érzitek, hogy a...

Ti is úgy érzitek, hogy a feminizmus egyre nagyobb méreteket ölt Magyarországon értelmetlenül?

Figyelt kérdés
Az előző "Kövérezős gyalázós" kérdésre gondolok ami szerintem egy igazi műbalhé,-( [link] ) de pl Ákos kijelentését is nagyon felfújták. https://www.youtube.com/watch?v=O52s8nCCU0U
2015. dec. 16. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem, sot azt erzekelem hogy jon vissza szep lassan ez a hayingerkelto vilagnezet, amit Kover meg Akos kepvisel.
2015. dec. 16. 22:08
 2/16 anonim ***** válasza:
17%
Úgy, sajnos túl sokan vannak. :D (Mellesleg nem értek egyet azzal sem amit a laca mondott.)
2015. dec. 16. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Na megérkezett a fizetett fideszbérenc kérdéskiíró. Azt áruld el nekünk, hogy mennyt kapsz egy ilyen kérdésért?
2015. dec. 16. 22:12
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Én is azt veszem észre, hogy egyre több helyen hallani/olvasni, hogy a nő arra van, hogy szüljön. Mintha csak egy agy nélküli, lélek nélküli méh lenne.
2015. dec. 16. 22:12
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg pont az jön vissza, amit a Fidesz is képvisel.
2015. dec. 16. 22:13
 6/16 anonim ***** válasza:
41%

Az egész ügyben sokkal aggasztóbb számomra az, ahogy az emberek lereagálták azt. Adott egy vélemény (Ákosé), ami eltér mondjuk a többség véleményétől. Ő kiállt, elmondta, vállalta, hogy ezt gondolja, senkit nem kötelezett egyetértésre, a saját szuverén véleménye volt.

És lőn reakció, megvonják tőle a szponzorálást, elmondják mindennek, szinte meghurcolják, ha tehetnék, talán fel is koncolnák.

Mindezt miért? Mert máshogy gondolkodik, mint sokan? Mert merte azt mondani, hogy istenbocsássonmeg a nőnek szülnie kell? Bizony, elkeserítő tény, a férfiak nem tudnak, bizonyos biológiai okokból, gondolom mindenki tanult erről általánosban.

Visszatérve. Nem gondolom, hogy Ákosnak ez annyira betenne, hogy tönkremegy, de nézzétek meg, hogy még mögüle is kihátrált a Telekom, mert féltette a "jó hírnevét".

A kérdés a következő: Mire képes egy ilyen mértékben felháborodott horda, ha majd egy olyan embernek lesz eltérő véleménye, aki nem örvend ekkora ismertségnek, akinek egy ilyen lejáratókampány az állása, a jövője elvesztését okozhatja, akinek ez tönkreteheti az életét akár örökre?

Ez lenne a nagy demokrácia? A szólásszabadság? Ahol meg kell gondolnod kétszer, hogy kimondod-e a véleményed? Vagy inkább már ki sem mondod, mert félsz, hogy lehurrognak? Ez az eset számomra mindennél jobban példázza azt, hogy ez a nép egyáltalán nem érett meg szellemileg a demokráciára. Gondold azt, amit a többség, és akkor békén vagy hagyva, olvadj be, felejtsd el az önálló véleményt, majd a többiek megmondják mit gondolj.

Elkeserítő.

2015. dec. 16. 22:15
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

A demokracia az hogy Akos elmondhatja szabadon a velemenyet, en meg elmondhatom szabadon hogy szerintem ostobasag, a Telekom meg elmondhatja szabadon hogy nem tud Akos mondanivalojaval azonosulni es emiatt nem akar vele tobbet egyutt dolgozni.

Hol itt a hiba?

2015. dec. 16. 22:18
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
Undorító ahogy a FIDESZ szisztematikusan hergeli a nőket a hülyeségeivel. Szerintem a magyar nők nem ezt érdemlik.
2015. dec. 16. 22:23
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

A demokrácia pontosan ez. Elmondhatod, hogy nem értesz egyet vele ezért meg azért. De nincs jogod nyilvánosan meghurcolni és kígyót békát kiabálni rá az eltérő véleménye miatt. Nem azzal van a gond, hogy te nem értesz vele egyet. Hanem azzal, hogy rengetegen erre nem képesek és elharapnák a torkát, agresszív módon fröcsögnek, a média pedig csak adja alájuk a lovat.

Ha én holnap elmondom egy televízióadásban, hogy ellenzem a melegházasságot, akkor jogod van nem egyetérteni. De onnantól fogva engem meg fognak kövezni, és teszem azt ne is nagyon reméljem, hogy a jövőben érdemi munkát kapok, mert hát veszélyes vagyok a társadalomra, mint homofób. Ez itt a probléma. Hogy képesek életeket tönkretenni egy eltérő véleményért.

2015. dec. 16. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

Rothschildék fizetik ezeket is (rohadnának már meg)

Csak egy kis érdekes cikk: [link]

2015. dec. 16. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!