Ti is úgy érzitek, hogy a feminizmus egyre nagyobb méreteket ölt Magyarországon értelmetlenül?
"De onnantól fogva engem meg fognak kövezni, és teszem azt ne is nagyon reméljem, hogy a jövőben érdemi munkát kapok, mert hát veszélyes vagyok a társadalomra, mint homofób. Ez itt a probléma. "
Te nagyon nem erted ezt a dolgot. Egy nagyvallalat precizen kicentizett kepet mutat a vilag fele. Nyilvan csak olyan emberek melle adja a nevet, akik ebbe belefernek, akik nem fernek bele azokkal sincsen semmi bajuk, csak eppen azokkal nem akarnak egyutt dolgozni.
Ha te homofob vagy az a te szived joga, masnak meg az a szive joga hogy teged a homofobiad miatt ne alkalmazzon. Atlag munkavallalokent persze ezzel nagy valoszinuseg szerint nem lesz semmi gondod, de ha kvazi egy nagyvallalat arca vagy, akkor igenis oda kell figyelned hogy mit mondasz es hogyan.
Akos egy megoszto szemelyiseg volt eddig is, de eddig legalabb arnyaltabban fogalmazott. A mostani kijelentesen nincs mit magyarazni, egyertelmuen a modern egyenjogusagi felfogas elleneben foglalt allast. Ezzel pedig egy modern ceg nem erthet egyet, nem tamogathat.
"Akos egy megoszto szemelyiseg volt eddig is, de eddig legalabb arnyaltabban fogalmazott."
Én inkább úgy mondanám, hogy eddig hálistennek nem nagyon nyitotta ki a száját.
A meghurcolás nem a támogatás megvonására vonatkozott.
Az már a következménye volt a meghurcolásnak. Van egy érzésem, hogy a Telekom bőven letojta volna mit mondott Ákos, ha ez nem kap ekkora hírverést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!