Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Létezik túl nagy mell?
Hááát nagyon de nagyon örüljél, hogy ilyen vagy, illetve ilyenek a melleid.
Semmi gondod nem kellene hogy legyen miattuk :-)
Egy NŐ-nek egész életében kell az elismrés, dícséret, hogy vonzónak tartjuk. Ma is és 50 évesen is.
Csak élvezd hogy ilyenek.
Ne akarj átlagos lenni, mert úgysem tetszetünk mindenkinek egyformán. Aki pedig ekkorára vágyik, nagyon boldog lesz tőlük-veled, mert pont a ritkasáa különlegessége miatt vonzó, és mindehhez még egy kedves, simulékony lelkületű NŐ is vagy, az maga a kánaán :-)
Úgyhogy gratula és légy boldog velük :-)
Én is ugyanebben a cipőben járok, 19 évesen 70/F a méretem.
Szökőévente egyszer találok olyan ruhát, amin ne kéne egy kicsit is alakítani, ugyanis gigantikus kontraszt van a mellem/fenekem és a derekam között.
De szerintem ez az a méret, amivel még lehet jól öltözködni.
Képzeld el, ha a körméreted is 85-ös lenne.
Régebben nagyon elégedetlen voltam, de mára elfogadtam magam. Inkább vagyok ilyen alkatú, mint hogy 100 kilós legyek.
Ami a férfiakat illeti...Engem is jópárszor megbámultak már, és sajnos nem a magas IQ-jú, intelligens és helyes srácok, hanem a létező legfogyatékosabb aberrált emberek, pedig az előbbiek érdeklődésére lennék kíváncsi.
Egyébként, ha a “túl nagy mell” fogalmat értem, akkor az nálam a H-I-J kosár, mert bizony olyan is létezik.
Abból is csak akkor, ha ehhez nagy körméret is párosul.
Nos akkor egy kis helyesbítés.
Ha nagy a körméret akkor a nő is um. duci, vagy kövérke
Mert a körméretet mell alatt mérik, vagyis nem a mellbimbó magasságában, hanem a mell alatt a mellkasra vonatkozik.
Körméret = mellkas kerülete
Betűjel = a mell effektiv mérete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!