Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagy mell vagy kis mell?
Semmiképp ne takargasd. Ha lekerül a melltartó, úgy is látni fogja, mekkora valójában.
Én a lányt nézem meg és amikor beleszeretek vagy nagyon megkedvelem, lehet neki kisebb melle mint nekem, vagy akkora mint a fejem, nem az fog számítani.
De a lényeg, hogy legyél őszinte és ne takargasd magad. 28/f
én fenék párti vagyok abból a nagyobb jön be, a mellből inkább a tenyérnyi, de nem ezek a döntő szempontok
ha megfelelő a személyiséged, az sokkal többet nyom a lattba, mint a melled
mondjuk van akinél a nagy melled sokkal fontosabb, mint a személyiséged...
Heló!
Minek takargatnád? Ha összejöttök, úgyse tudod leplezni... Így nézel ki, ilyen melled van. Nincs mit szégyellned és takargatnod meg főleg!
Bárki megszerethet, vonzónak találhat bármit, lehet hogy ő a kis melleket "részesíti előnyben", de mondjuk összejön veled és nem akar mást sosem, csak a Te melledet.
Ahány ember annyi féle.
Tedd fel azt a kérdést is, hogy spenót, vagy sóska....
A legrosszabb amit egy kis mellel tenni lehet, az a takargatas, a beesett vallakkal, görnyedve rejtegetés.
Epphogy ez az a mell amit egy jo testtartassal jól ki kell hangsúlyozni. Hasat behuz, hátat kiegyenesit, popsit, mellet kinyom! Igy rögtön egy kosármérettel nagyobbnak fog látszani a melled. Es a kis mell előnye hogy ilyenkor olyan peckesen tud állni, hogy jobban meg fognak nézni a faszik mint egy nagyobb mellut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!