Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nagy mell vagy kis mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nagy mell vagy kis mell?

Figyelt kérdés
Melyiket részesítitek előnybe? Csak azert mert nekem túl nagy van sajna és zavar. Van egy férfi aki tetszik és nem tudom neki mi jön be. Takarjam el vagy ne? Nektek leginkább mi jön be?
2018. jún. 12. 10:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Csakis a nagy, amit lehet nyomkodni.
2018. jún. 12. 10:22
 2/16 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne takargasd. Ha lekerül a melltartó, úgy is látni fogja, mekkora valójában.

Én a lányt nézem meg és amikor beleszeretek vagy nagyon megkedvelem, lehet neki kisebb melle mint nekem, vagy akkora mint a fejem, nem az fog számítani.

De a lényeg, hogy legyél őszinte és ne takargasd magad. 28/f

2018. jún. 12. 10:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

én fenék párti vagyok abból a nagyobb jön be, a mellből inkább a tenyérnyi, de nem ezek a döntő szempontok

ha megfelelő a személyiséged, az sokkal többet nyom a lattba, mint a melled

mondjuk van akinél a nagy melled sokkal fontosabb, mint a személyiséged...

2018. jún. 12. 10:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Heló!

Minek takargatnád? Ha összejöttök, úgyse tudod leplezni... Így nézel ki, ilyen melled van. Nincs mit szégyellned és takargatnod meg főleg!

Bárki megszerethet, vonzónak találhat bármit, lehet hogy ő a kis melleket "részesíti előnyben", de mondjuk összejön veled és nem akar mást sosem, csak a Te melledet.

2018. jún. 12. 10:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Csak már idegesít ,hogy minden pasi azt nézi. Meg mindegyiknek az jött be eddig rajtam
2018. jún. 12. 10:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Kinek ez,kinek az!
2018. jún. 12. 10:31
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
qrvára mindegy, a csaj legyen szimpi, a mell annyira befolyásol, hogy van 2 ikertestvér, ugyanolyan személyiséggel, akkor azt választod amelyiknek a jobb melle van, minden másnál baromira nem érdekes milyen a mell
2018. jún. 12. 10:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Ahány ember annyi féle.

Tedd fel azt a kérdést is, hogy spenót, vagy sóska....

2018. jún. 12. 10:48
 9/16 Matemate777 válasza:
Szerintem a nagy melledre legyél büszke a legtöbb férfinak bejön.
2018. jún. 12. 11:43
 10/16 anonim ***** válasza:

A legrosszabb amit egy kis mellel tenni lehet, az a takargatas, a beesett vallakkal, görnyedve rejtegetés.

Epphogy ez az a mell amit egy jo testtartassal jól ki kell hangsúlyozni. Hasat behuz, hátat kiegyenesit, popsit, mellet kinyom! Igy rögtön egy kosármérettel nagyobbnak fog látszani a melled. Es a kis mell előnye hogy ilyenkor olyan peckesen tud állni, hogy jobban meg fognak nézni a faszik mint egy nagyobb mellut.

2018. jún. 12. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!