Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagy mell vagy kis mell?
Figyelt kérdés
Melyiket részesítitek előnybe? Csak azert mert nekem túl nagy van sajna és zavar. Van egy férfi aki tetszik és nem tudom neki mi jön be. Takarjam el vagy ne? Nektek leginkább mi jön be?2018. jún. 12. 10:20
11/16 A kérdező kommentje:
Alex C ! Te felfogtad amit írtam??! Nekem nagy mellem van nem kicsi!!
2018. jún. 12. 12:25
13/16 anonim válasza:
11:
Ezek szerint nem fogtam fel!
Jo mi?:D
14/16 anonim válasza:
Hát hogy annak a pasinak melyik tetszik, azt nem tudom, én kis mellre szavazok.
15/16 mikeXxX válasza:
Teljesen mindegy a mellméret szerintem volt akinél a sajátom is nagyobb volt mégis szerettem a lányt és volt 95 e méret is szerintem ha nagy neked akkor inkább mutasd meg lássa mivel van dolga😁.
16/16 anonim válasza:
Lényegtelen hogy nagy vagy kicsi. A nőt egy ember teljesen más értékei miatt szereti és nem a mellének mérete miatt.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!