Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lesz hátrány a következő kapcsolatomban ha az első páromnak nagyon nagy volt?
Figyelt kérdés
Most alakulóban van egy kapcsolatom egy fiúval. Lesz érezhető különbség ha neki jóval kisebb a szerszáma? Az előző barátommal veszítettem el a szüzességemet és neki 19cm hosszú és 5cm széles volt. Elég sokat próbálkoztunk mire sikerült az első aktus. 18/L2018. jún. 20. 17:40
1/12 anonim válasza:
Nem hiszem ,a hüvely rugalmas alkalmazkodik majd.
2/12 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy neki kisebb? Lehet az övé még nagyobb.
3/12 A kérdező kommentje:
De ha kisebb? :)
2018. jún. 20. 17:44
4/12 A kérdező kommentje:
Jajj csak nagyobb ne legyen 😳
2018. jún. 20. 17:44
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, de ha megtudod, értesíts valahogy, mert érdekelne nagyon!
6/12 anonim válasza:
Mennyire hivatalos ez a mérés? Mert szerintem semennyire. Vagy én is ha egy lánynak azt mondnám a 16 cm-es farkamra, hogy 20 centis, akkor a nagyrészük szerintem simán elhinné, mert becsapja őket a szemmérték, vonalzóval meg senki nem esik neki :D
Szóval simán lehet nagyobb, kisebb is az új srác farka, mint az exedé.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom.
Az exemnek jóval nagyobb farokú pasijai voltak mint az enyém (ilyen 17-18 centisek) az enyém csak 12 centi. az elején azt mondta hogy kicsi de a való életben élvezte sőt talán még jobban mert vastag nagyon. (bár jobban örültem volna ha kicsi lett volna a való életben is neki mert izgat ha szidják,alázzák a méretem.)
9/12 A kérdező kommentje:
#6 az hivatalos mérés :) Én mértem
2018. jún. 20. 18:27
10/12 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb lesz mert nem kell majd annyit szenvednetek,hamarabb becsúszik..stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!