Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az a kis dolog, amitől már képesek vagytok izgalomba jönni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 17:49
1/9 anonim válasza:
Bármitől.
Kivillanó mell, kerekebb fenék.
Egy pasit nem nehéz felizgatni.
3/9 anonim válasza:
Amikor nem úgy aranyos, vagy megnyerő egy nő, hogy szándékában állt. Hanem természetesen jön ki belőle . Pl egy szép mosoly, egy szexi mozdulat, stb.
4/9 anonim válasza:
Idegen nőtől, ha szép, csinos és szexisen van öltözve. Akkor már próbálom a gondolataimban elképzelni, milyen lehet ruha nélkül. Pedig már nem vagyok tinédzser.
5/9 anonim válasza:
Fura, de én egy szépen csengő női hangtól is nagyon fel tudok izgulni.
6/9 anonim válasza:
egy szép mosoly, egy mozdulat is izgató lehet
ha lehajol a barátnőm előttem, na azt eddig még nem tudtam megállni :P
7/9 anonim válasza:
Ha mezitláb van a nő, vagy épp a cipőjéből ki-be bújtatja a tappancsát.
8/9 anonim válasza:
Akar ettol a mondattol mert rogton moge gondolunk valami izgatot :)
9/9 anonim válasza:
Egy szexi, onbizalomittas mosoly + apolt, pedikurozott labak.
Halaos kombo. Major boner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!