Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint a főnökkel volt erotikus álmom, hogy lehet így dolgozni?
A főnököm pár évvel idősebb nálam, viszonylag jóképű, de sohasem közeledett vagy ilyesmi.
Múlt héten azt álmodtam, hogy az ölébe ültet és lehuzza a bugyimat, a fenekemet markolássza. Most meg, hogy berúgott, lesmárolt és a cicimmel játszott.
Én nem akarok semmit tőle, de már egyre kinosabban kezdem érezni magam! Köszi, hogy elmondhattam, muszáj kiadnom magamból. .
@2: Hmmm, most akarok le akarsz vele feküdni vagy sem? :) Mert a válaszod alapján igen és ezért vannak erotikus álmaid.
Engedd el a főnököd és próbálj mással foglalkozni!
Értem én
De azért álmodta ilyeneket vele mert tudatalatt a tested vágyik rá!!
Két -Három opció van
1 haza mész és az álmaidat felidézve Maszturbálsz a főnökre
2 elcsábítod megdugatod magad és lehet el is múlik az érzés az álmok mert pl pocsék az ágyban De ha meg jó az ágyban az szopás
3 Érett Felnőtt Nőként viselkedsz és külön tudod helyezni a munkát a fantaziádtól
+ 1 MUNKAHELY VÀLTÁS
24N
Maga a szex rész érdekel, de annak beláthatatlan következményei lennének, nekem pedig kell ez a munka.
És egyébként sem mutat irántam érdeklődést, szoval én nem fogok ilyesmit lépni felé.
Egy időben én is folyton a főnökömmel álmodtam erotikusat.
Miután lefeküdtem vele, utána megszűntek az álmok.
Ez tetszett ez a kérdés:D
Egyébként szerintem csak magadnak nem vallod be,hogy vonzódsz a fönőköd iránt. Ki tudja mért,többet látsz benne,meg egyébként is a "főnők" szó mindíg egy kiemelkedőbb személyiségű embert jelenthetett,legalábbis így gondolnak rájuk sokan.
Azzal kell vigyázni,ha ő nem akar tényleg semmit. Akkor kínosan érezheted magad,ezt jó volna megtudni úgy,hogy senki se lássa kárát,és esetleg még visszafordítható legyen a dolog.
Nagyon sok nő fantáziál a tanáráról/főnökéről.
Épeszű ember nem kockáztatja a tanulmányait/karrierjét ilyesmi miatt. Legalább van egy jó maszturbációs alapanyag.
Elhiszem, hogy kínosan érzed magam, de gondold végig mi az, ami igazán fontos. Én még nagyon fiatal vagyok, de már most szembesültem azzal, hogy az élet tele van kellemtelen helyzetekkel, amiket el kell viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!