Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, elviselnétek, ha éppen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, elviselnétek, ha éppen kellemetlen azért, hogy többször is elmenjen a nő?

Figyelt kérdés
Mondjuk lovagolnak rajtatok,elélveztek,utána ugye kicsit érzékeny a dolog,de a nő még szeretne élvezkedni,szeretne még egyszer elélvezni.Hagynátok,hogy továbbra is mozogjon rajta, akkor is ha,ha ez kellemetlen nektek?
2018. jún. 16. 18:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nyilván..de a fájdalomtól édes messze van....

a csikló sem "fáj",ha élvezés után is bütykölik még,max. kellemetlen.

Itt nem az a kérdés,hogy nekem hány pasim volt,hanem hogy te tudod-e,mi a különbség fájdalom és kellemetlen között.Fájdalmas lehet egy bordatörés,de egy farok....

Bár,ha abból indulok ki,hogy a férfiak egy náthába is bele akarnak halni,akkor elhiszem,hogy "fáj" a farok.

Én eddig nem puha pö**ökkel voltam együtt és másik kommentelő férfi társad sem számolt be fájdalmakról.

Fájdalom...:)De legyen.Biztos van akkor,akinek fáj.Ok.

2018. jún. 17. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézz kicsit túl magadon is.

Igenis vannak olyan férfiak és nők, akinek akár fájdalommal jár, ha orgazmus után még basztatják.

2018. jún. 17. 16:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem csak magamon,hanem a környezetemen is túllépek most és megpróbálok együtt érezni azokkal,akiknek fáj a bibi:(

köszönöm a válaszokat

2018. jún. 17. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem addig szop meg lovagol, ameddig csak akar. :D
2018. jún. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!