Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az átlagos péniszméret 13-15 cm! Mit szóltok ehhez? Mivel magyaráznátok ezt?
Eddig is tudtam, hogy ordinálé csalás folyik és tömegek százmillióit akarják hitegetni kamu statisztikai adatokkal, hogy a kisfarkú férfiak (pl. én) ne kövessenek el tömeges öngyilkosságokat, de nem lehetett tovább titkolni az igazságot. Eddig is sejtettem, mert sportoltam és rendszeresen láttam a csapattársaimat álló farokkal (ugye a meccs utáni tesztoszteron és
a forró víz miatt) zuhanyozni, szóval gondoltam, hogy nem igaz ez az átlag péniszméretről szóló mende-monda. A cikk amúgy nem kicsit cinikus. A férfiak számára mégis mi a jó hír abban, hogy egyre nagyobb az átlag péniszméret?
Nem kattintottam rá a linkedre de nem is akarom.
Igen, kicsi a farkad. Most már megölheted magad.
Ekkora szerencsétlen nyomit bmeg mint akik itt vannak gyakorin és sajnáltatják magukat...Nem írom le kétszázadjára hogy miért beszéltek hülyeségeket. Nézzétek vissza a többi 6 millió kicsi a péniszem kérdést....
Komolyan mondom...
Kihaltak az értelmes férfiak??
Csak éppen az elmúlt 6 millió kérdésekre, csak álszent hazudozók válaszoltak! Pontosan tudom, hogy a nagy pénisz izgató, mivel én is a szűk puncit szeretem. Sokkal kevésbé izgató egy tág punci. Az máskérdés, hogyha szeretem a gazdáját, akkor elfogadom, no de éppen ez a lényeg, hogy sok férfinek nem tetszik, hogy csak elfogadják, de közben a szemébe hazudják, hogyminden rendben van vele...
A passzív melegek is a nagy farkakat szeretik, ami sokmindent elárúl.
Bakker, nem unjátok még ezt az átlag-kicsi-nagy-közepes-vékony-vastag pénisz mizériát?
Nem attól leszel a nők kedvence, hogy félméteres lőcs van alattad, hanem attól, ahogyan viselkedsz egy nővel, amilyen a kisugárzásod, a modorod, stb, de ezt már negyennyolc a kilencvenötödikenszer leírtuk...😉
18 alatt ne is próbálkozzatok mert felesleges megaláztatni magad.
Majd megoldom én a nők hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!