Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik szerint az átlagos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az átlagos péniszméret 13-15 cm! Mit szóltok ehhez? Mivel magyaráznátok ezt?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig is tudtam, hogy ordinálé csalás folyik és tömegek százmillióit akarják hitegetni kamu statisztikai adatokkal, hogy a kisfarkú férfiak (pl. én) ne kövessenek el tömeges öngyilkosságokat, de nem lehetett tovább titkolni az igazságot. Eddig is sejtettem, mert sportoltam és rendszeresen láttam a csapattársaimat álló farokkal (ugye a meccs utáni tesztoszteron és

a forró víz miatt) zuhanyozni, szóval gondoltam, hogy nem igaz ez az átlag péniszméretről szóló mende-monda. A cikk amúgy nem kicsit cinikus. A férfiak számára mégis mi a jó hír abban, hogy egyre nagyobb az átlag péniszméret?

2018. jún. 14. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Ez vmi szennyoldal, és aki irta még számolni sem tud. 6,1 inch az 15,5 cm, nem pedig 16. Az átlag pedig ennyi volt eddig is. 100 év alatt nőtt 11 cm-t az átlagmagasság és pont a farokméret 2 év alatt 2,5 cm-t :))) hát valószínű :)
2018. jún. 15. 02:08
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

A cikkíró nyilvalóan nem tudja, mennyi egy hüvelyk (2,54 cm). A kiindulási adata is hibás: 5,16 hüvelyk = 13.1 cm, nála ez 14 cm. :)

Van azonban egy sokkal nagyobb hiba. Utánanéztem, és a londoni King's College honlapján fent van a kutatás eredménye, ráadásul nem kell átszámolni, mert tudományos kutatókhoz méltóan cm-ben van megadva. A mért átlag: 13,12 cm hosszú, és 11,66 cm kerületű. Mérés, nem kérdőív alapján.

Kedves Kérdező! Ideteszem a linket, olvasd, ha nem hiszel [link]

De akkor honnan szopta (!) a cikk szerzője a hüvelykeket-centiket? Megvan a forrás: a Sun című brit bulvárlap cikke. [link]

A szerző-fordító azonban ezt se olvasta el, csak felületesen. A cikk így kezdődik: az új kutatás egy teljes hüvelyk ugrást mutat - de vajon minden az, aminek látszik?

Ebben a cikkben szerepelnek azok az idézett hüvelyk méretek, azonban a végén kiderül, hogy ennek nincs köze a King's College méréséhez, hanem ötödannyi férfi önbevallása alapján jött ki. Végül az is olvasható ugyanott, hogy közismert, hogy a férfiak szinte mindig hazudnak (sic!), ha a farkuk méretét kérdezik.

Közben találtam egy aranyos youtube videót, ahol nőket kérnek arra, mondják meg, mekkora, és rajzolják le a számukra ideális péniszt. Kimondani rögtön tudják: hol vihogva, hol komolyan kijelentik, hogy bizony hét-nyolc-tíz hüvelyk. Majd némi noszogatásra lerajzolják, és a rajzon jól láthatóan talán 4-5 hüvelyknyi a méret! Pedig az is látható, hogy a lány odaméri a két markát, meg az alkarját, ahogyan az emlékeiben van az a farok... :)

Ahogyan a latin mondja: Sapienti sat (A bölcsnek elég).

2018. jún. 15. 06:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Már csak annyit, kérdező hogy a helyes kifejezés: ordenáré. Franciából átvett szó, (ordinaire) annyit jelent, hogy általános, közönséges, szó szerint: rendes. A magyarban a durva, mocskos, primitív, ízléstelen a szinonímája.

Amúgy nem vagyok nyelvtannáci, csak segíteni akarok, nem bántani.

2018. jún. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!