Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a viszony, kapcsolat ami köztünk van, szerintetek működhet hosszabb távon is?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak,apum pár éve összejött egy másik nővel,minden rendben működik köztük azóta is szerencsére,én is szeretem őt:)A nőnek van egy nálam pár évvel fiatalabb fia,akivel előtte szimpla mostoha tesó kapcsolatom volt de utóbbi 1 évben ez megváltozott és annyira elkezdtünk egymáshoz közeledni hogy azóta összejöttünk és szeretjük egymást:)Elég nagy a ház de mégis pár hónapja már közös a szobánk:)A szüleink tudnak rólunk és elfogadták,amúgy se tilthatnák mivel 10-en évesek vagyunk,de már nem gyerekek:)A barátok között akik tudnak rólunk,vannak akik elfogadják de vannak rosszakarók is köztük akik szerint olyan mintha az öcsémmel lennék együtt,csak azért mert fiatalabb nálam meg vékonyka fiú,tény hogy a mostohatesóm de mi nem úgy nézünk egymásra jóideje:)És a szüleink is elfogadták akkor nem tudom egyeseknek mi a baja velünk?:S:)Szerintetek ez a testi-lelki kapcsolat működhet köztünk hosszabb távon is akár éveken keresztül?:)Vannak közös képeink is ha valaki szeretne látni minket,érdekelne mások véleménye rólunk:)2018. jún. 14. 11:15
11/12 anonim válasza:
Szrrintem siman mukodhet :)
Kivancsi lennek en is a kepre :)
12/12 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele ha nektek ez jó. Muta a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!