Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti akik 2 vagy több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti akik 2 vagy több férfivel voltatok, nagy különbséget éreztetek?

Figyelt kérdés

Volt már olyan hogy egyiknek kb 19+ farka van a másiknak kb 12-15? És például ugy hogy a nagyobb volt előbb?

Milyen volt, élvezetes maradt-e továbbra is a kisebb, vagy az miatt nem tartott sokáig a kapcsolat, vagy nem tudott eljuttatni a csucsra?

Bármi evvel kapcsolatos tapasztalat érdekel.

Azért kérdezem mert az exemnek (aki az első és eddig az utolso), akivel együtt voltam 2 évet kb 19-20 cm volt és nagy volt elsőnek. Félek ha ennyi idő után találok egy kissebb az nem lesz ugyan olyan jo.

2018. jún. 13. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Buta vagy.

Ezerszer el lett már mondva itt az oldalon is, hogy a hüvely rugalmas!! Ez azt jelenti, hogy kitágul, ha jön egy nagy farok, de aztán az együttlét után visszaszűkül. Nem fog harangozni benne egy kisebb méret. Akinek sok tapasztalata van a szexualitásban, annak nem fog kitágulni a hüvelye, hanem tágulékonyabb lesz: magyarul könnyebben fog tágulni az együttlétek idején (de akkor is visszaszűkül a végén).

Én voltam már többféle méretű pasival, de nem különösebben foglalkoztatott a méretbeli különbség, főleg azért se tudtam összehasonlítani, mivel nem egymás után szexeltem velük néhány perc vagy nap elteltével, hanem hónapok teltek el. Max. annyit tudok mondani, hogy volt, akivel bizonyos pózok nem működtek egyáltalán, mert túl mélyre hatolt be és fájdalmasan böködte a méhszájamat, míg másnál sose fordult ilyen elő, bármilyen pózban csinálhattuk és lehettünk nagyon vadak is. De nem volt rosszabb a kisebb mérettel.

A legtöbb nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa, így kb. nem is releváns, hogy mekkora farokkal jut az ember a csúcsra, mert a legtöbben a csiklóingerléstől élveznek el.

Ugyan olyan sosem lesz, mint az előzővel, nem csak péniszekről, hanem férfiakról is beszélünk, mindenkivel minden teljesen más. Nem is értem, hogy merül fel benned egy ilyen aggodalom, hogyha ráadásul az neked még nagy is volt elsőnek...

2018. jún. 13. 18:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, erre voltam kiváncsi.

Nem mondanám butának magamat, csak nem elég informált, és főképp nem elég tapasztalt. Igy akkor megnyugodtam.

köszi mégegyszer

2018. jún. 13. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előző leírta a kérdésre adható válasz lényegét.

Nem farokmerettől függ a jó szex.

De ezt már milliószor leírtuk.

Anatómiából gondolom nem voltál szín jeles...?

2018. jún. 13. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Mivel nem volt anatomiám, nem igen adhatok rá választ :D

de jolvan bocsi a kérdést, tudtommal akkor kell itt kérdezni ha valamit nem tudunk. Én sajnos nem tudom ennyi idős koromra, hogy mi az ha mar 5-10+ férfi megdugott, ezért is kérdeztem

2018. jún. 13. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Az egyes versenyző után nem lehet sok újat és okosat mondani, mert igen nagy szakértelemmel leírt mindent amit le lehet ezzel kapcsolatban!

Annyit még rögzítenék: a pasiknak is és a csajsziknak is meg kellene már szabadulniuk a "hatalmas farok" fétistől, mert kis farokkal is lehet nagyot alkotni!

2018. jún. 13. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Nekem vhogy csak nagyobbakkal volt dolgom, igazán lényeges különbség abból van, hogy milyen az érzelmi töltet, és mennyire vagytok egymásra hangolódva. Nálam mondjuk pont fordítva alakult, az első volt a legkisebb, a jelenlegi pedig a minden korábbit felülmúló, nem csak méretben, hanem minden egyéb téren is. Azért a magam nevében hozzáteszem, szerintem a nagyobb jobb 😊
2018. jún. 13. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen! Az egyik zenélt a másik zizegett!
2018. jún. 13. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Atyavilág.
2018. jún. 13. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, még soha sem mondta egy exem se, hogy az elődjeimnek nagyobb lett volna, pedig nekem sincs nagy, de azt már mondta nem egy exem, hogy ekkora orgazmusa még senkivel se volt, tehát én cáfolva érzem a tévhitet... :D
2018. jún. 13. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!