Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+ éves férfiak, akiknek nem volt még barátnője és esetleg szüzek! Ti mit gondoltok, fog ez még változni?
Figyelt kérdés
És tesztek e valamit még az ügy érdekében?
Én 26 leszek, diplomás vagyok, jó munkám van, vagy legalábbis elég jól keresek...
De még a szüleimnél lakok és 29-30 éves koromra tudok elköltözni.
Mehetnék addig is albérletbe, de akkor csak ilyen 34-35 éves koromra lenne meg a saját ház.
Barátnőm még nem volt, nem is szexeltem, de mégcsak soha nem is csókolóztam.
Próbálok tenni ellene, bár már kevesebbet mint régen. Az a baj, hogy a környezetemben nincsenek is nagyon lányok, nők. Sokat dolgozom, hétvégén meg egy újabb egyetemen tanulok. A munkahelyemen csak a főnök nő...
Na és veletek mi a helyzet?
2018. jún. 13. 14:54
11/15 anonim válasza:
Az a baj mindneki azt hiszi hogy az kell a nőnek hogy legyen diplomád jol fizető állásod de nem az kell nekik hogy tudj velük bánni. Amit ha csak erre hivatkozol hogy kezdem feladni sose fogsz átélni. Férfi vagy légy kezdeményező bátor!! És ahogy előttem írtak nem biztos hogy ártana egy kis változás a külsődön.
13/15 anonim válasza:
Amiatt nem szoktál görcsölni hogy jaj szűz vagyok, de akkor valami más miatt ezek szerint meg igen. Ha depressziós vagy, az nagyon nem fog az előnyödre válni a csajozáskor. Én nem merném megmondani mit kéne csinálnod. De az hogy 26 leszel és szűz vagy, azon azért elgondolkoznék a helyedben ennek mi a pontos oka. Lehet nekik hazudni hogy voltál több csajjal közben meg nem. Nincs rád írva hogy szűz vagy. Viszont vonzalmat nehéz lesz keltened egy nőben depressziósan. Ha prostihoz mész, akkor olyat válasz akinek sok pozitív véleménye van. Ott baszás lesz, ott nincs szeretet, ezt jó lesz ha letisztázod magadban mielőtt rászánod magad. Megalázó is lehet, de poén is sok múlik azon hogy fogod fel. Én így vesztetem el a szüzességem kb annyi voltam mint most te. És soha nem beszélhetsz róla senkinek. Ez alapszabály! Ha nem mész prostihoz az sem baj, de azért jó lenne tudni miért vagy depressziós. Az ideális az lenne ha beleszeretnél egy lányba és ö is beléd, ráadásul úgy hogy szűz vagy, depressziós és nem érted az embereket. Nem lesz egyszerű. :)
14/15 anonim válasza:
szia :) az én barátom 28 évesen vesztette el velem a szüzességét. Szóval igenis van remény :) Legyél kicsit bátrabb, nyitottabb, kezdeményezőbb És hidd el nem csak a kinézet számít! Ha értelmesen el lehet veled beszélgetni, azzal is felkeltheted egy lány érdeklődését! Ne szorongj rajta, hogy még szűz vagy! Engem nem zavart, hogy a barátomnak én voltam az első, sőt még örültem is neki, hiszen mindent velem élt át először. És hidd el... lehet valaki jó az ágyban attól még hogy kezdő :) csak az a fontos hogy törődj a nővel és a többi jön magától :) Fel a fejjel! 25/L
15/15 anonim válasza:
Nem. Nézd,van egy 14/3,5-es péniszem. Ezzel nagyjából senkit nem lehet kielégíteni. Egy idő után MINDEN nőnek kevés az orális szex, illetve a kézi munka. 95% eséllyel szét is kürtölnék a dolgot, úgyhogy nagyon nem jönnék ki jól a dologból. Sajnos ez van. Nagyjából már megbarátkoztam ezzel a dologgal, de nagyon ritkán még elszomorodom, de már tizedannyira sem, mint mondjuk 7-8 évvel ezelőtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!