Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nimfomania-testileg hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfomania-testileg hogy birjak ki?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan sztorikat hogy nimfoman lanyok napi akar 20szor is szexeltek. Valaki elmomdana hogy ezt fizikailag hogy lehet kibirni naponta? Es mit csinalnak mensi alatt? Vagy ha betegek?

Bocsi az illetlen kerdesert, de tényleg erdekel.

2018. jún. 13. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen sokszor nem szexelek, de tény, hogy a sok szex jó kondiban tart.

Nekem egy nap eddig 10 volt a legtöbb

Egyébként mellette sportolok, mert az segít elterelni a figyelmemet az örökös dugási kényszerről

Mensi alatt önkielégítek. Mivel olyankor még erősebb a vágy. Bár vannak pasik, akiket nem zavarja ez sem

A betegség meg egyáltalán nem akadály. Ritkán vagyok beteg amúgy is.

2018. jún. 13. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Nézd meg a nimfomániás című filmet, az jól szemlélteti.

Aki tényleg nimfomániás, az nem válogat, hisz mentálisan betegnek számít, konkrétan válogatás nélkül dug bárkivel, napi 5-10 partnerrel, és nem érdekli semmi, nincsenek komoly érzelmeik a partnerek iránt, nem érdeklik a betegségek, következmények. Ez nagyon súlyos állapot, nem ugyanaz, minthogy valaki szeret naponta többször szexelni egy szeretett partnerrel.

2018. jún. 13. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Hu 1es szívesen megismernélek
2018. jún. 13. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves #2

Kicsit félre vagy informálva

Egy nimfomán sem dug válogatás nélkül bárkivel

Elég sokat ismerek, de senki nem igénytelen közülünk

Kell a szex meg az orgazmus, de nem mindenáron

2018. jún. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!