Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok az egyetlen kivétel akinek nem 16 centi felett van a pénisze?
Nekem csak 14 centi, ezt tényleg ilyen kicsi? Egyszer voltam lánnyal, és hát nem volt valami jó, mert lehetne nagyobb is.
(a péniszem tetejénél mérem, és akkor 14 cm ha nagyon merev)
22 éves vagyok.
Amiatt h itt mit írkálnak soha se aggódj itt mindenkinek akkora bréje van mint egy lónak, és ugyan olyan vastag mint amilyen hosszú. Mondani bármit lehet.
Mindig a hölgyeménytől fogg függeni h segít e neked - tudatja e veled valahogy, hogy neki mi a jó. Atöbbi az általános ismeret.
12:
De gondolom ha küldenék neked a nagy fa szomról képet, miközben ott van mellette egy vonalzó, az meg már téged zavarna.
#13: legalábbis ha nagy lenne a fas.zod :DDD
A 12-es, jobbra görbülő, fitymaszűkületes pélóra senki sem vevő :DDDD
Kiváncsi vagyok arra a nagyra, #13-as. Tedd mellé a vonalzót, és filccel írd rá, hogy Gyakori. (Ne a vonalzóra...)
Aztán töltsd föl valahová, és küldd a linket.
13 - attól hogy tudsz kép módosító programot használni még nem biztos hogy meggyőz a kép. Bár szót se róla egy sörösüveg vastag és hosszú pélót megnéznék.
12 es voltam.
Nekem 10, és az égvilágon semmi baj nincs vele az ágyban, sőt.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!