Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes elmennem férfiprostihoz?
Semmi, a szűz fiúk pusztuljanak :D
Engem is ezert dobott a szűz barátnőm. Nem voltam neki elég határozott, ő meg félénk volt. Pedig petting is lett volna, csak egyszerűen nem volt hajlandó elmondani mi a jó neki, mik a vágyai. Tabuként kezelte a szexualitást, ez az amivel nem tudtam mit kezdeni. Semmit sem segített, csak elvárt. Nagyon sok lány ilyen. Nekem csak sokkal később sikerült találnom egy lányt, akivel tapasztalatot szerezhettem...nehezen hevertem ki ezt a traumát.
Nincs mit tenni, ha nem szereztél tapasztalatot 16-18 évesen pasiként, akkor egyre nehezebb és egyre nagyobb esélye van, hogy kidobnak. Ilyenkor érdemes prostinál gyakorolni inkább.
Az élet sohasem volt igazságos :) férfiként ezerszer nehezebb dolgod van ebben az evolúciós játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!