Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes elmennem férfiprostihoz?
Miert hiszen annyi tapasztalt ferfit talalnál!
Nekem még fízetned se kellene..
Szerintem nem. Ezért le leszek pontozva, de egy nőnek sincs szüksége férfi prostira, ugyanis bármikor szexelhetnek maguknál jobb pasival ingyen.
A tény, hogy szűz vagy, pedig csak még kapósabbá tesz...
Például rád már most rádírtak néhányan privibe, hogy szívesen elvennék.
Szerinted ha én pasiként kiírok egy hasonló kérdést akkor hány nő ír rám? (0)
A másik, hogy a férfi prostik között nem igazán van jó pasi, csak nézd meg a legnagyobb ilyen oldalt...
Nem, nem érdemes és nagyon rossz ötlet férfiprostira fecsérelned a szüzességedet, a pénzedet, az egészségedet és az idődet!
Tapasztalt pasit bármikor találhatsz és kaphatsz ingyen!
Regizz be egy társkeresőbe és válogass kedvedre!
Igazából az lenne a legjobb, ha olyannal vesztenéd el, aki szeret téged és akit te is szeretsz...!
Fiatal szűz nőként 12 mikroszekundum alatt találsz 15 olyan férfit aki elvenné a szüzessédet.
...de mintha kötelező lenne ez. Ezer pasit találsz aki járna veled, hisz fiatal szűz nő vagy. Az is mindegy szinte, hogy hogy nézel ki. Csak egy icipicit kéne tenned érte...
Én is tapasztaltabb fiúval akartam elveszíteni. Én megvártam a nekem való fiút és csodás is volt.
Szerintem ne menj el prostihoz. Fogsz találkozni az életedben olyan fiúval aki tapasztalt/ügyes lesz és ingyen boldoggá tesz. Csak várd ki, és ne teherént gondolj a szüzességedre, hanem mint ajándék a jövendőbelidnek. Ezaz én véleményem. :) szurkolok!
L/18
De miért annyira tapasztalt fiúkkal akarjátok elveszíteni am?
És a szűz fiúkkal mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!