Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ez titeket is ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez titeket is ennyire zavarna? Folyton szóvá tennétek a párotoknak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátnőmet iszonyatosan zavarja az hogy nem vagyok szőrös sehol. És mielőtt jönnének a válaszok, nem, nem borotválom magam. Egyszerűen csak nem vagyok szőrős. Konkrétan két szál "szakállam" szokott nőni és kész. De barátnőm folyton ezzel hozakodik elő, hogy milyen jó lenne ha lenne borostám, ha lenne egy kis mellkas szőröm. Tegyük azt hozzá, hogy így is férfias kinézetem van, nincs babaarcom se borosta nélkül, még is ezzel jön mindig. Mostanában már szex közben is van egy két megjegyzése ezzel kapcsolatban, és hogy őszinte legyek eléggé lelomboz amikor azt kapom tőle hogy biztos direkt borotválom le magam. Nem tehetek róla, hogy nem tudok szőrt növeszteni. Lányok ti is szekálnátok ezzel a párotok? Vagy ez tényleg ekkora baj? Mit tudnék csinálni?

2018. jún. 9. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
1# ez olyan álszent szoveg. Egyik ismerosom lesz r mindenkit a környezetében, nem segit az embereknek, de a halott szíriai gyerekeket sajnálja, kozben ha Szíriában lenne, oket is lesz rna...ez ennyi:)
2018. jún. 9. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Friss kapcsolat? Mert akkor lehet még sem veled akar lenni. Ha régebb óta együtt vagytok, akkor korábban (mikor összejöttetek) nem zavarta csak most?

Nem értem a logikáját a barátnődnek. Én például a szőrös férfiakhoz vonzódom szexuálisan, tehát nem hiszem, hogy bármi is kialakulhatna egy ezzel teljesen ellentétes külsővel rendelkező férfival. De ha valaha is kivételt tennék, akkor meg elfogadnám úgy ahogy van, mert értelme nincsen azért kritizálni valakit, amin nem tud változtatni.

2018. jún. 9. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:
#14-es 6 hónapja vagyunk együtt. Amikor összejöttünk egyszer jegyezte meg csak, hogy milyen furcsa hogy egyáltalán nem vagyok szőrős. Kb 1 hónapja kezdte el ezt folyamatosan nyomatni nekem.
2018. jún. 9. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor talán van valami több a "szőr-nem szőr" kérdés mögött. Mindenesetre beszélgessetek őszintén, mert ez neked nyilvánvalóan fárasztó és bántó.
2018. jún. 9. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

uh, ez nagyon gáz a barátnődtől. alapból köcsögség valakit a külsejével csesztetni ami már akkor is ilyen volt, mikor összejöttetek..ráadásul szex közben is...ráadásul olyan miatt, amin nem tudsz változtatni...

wow. a barátnőd egy érzéketlen piccs. már bocsi :D

2018. jún. 10. 00:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is a szőrös férfiakat találom vonzónak. Ennek ellénre biztos nem piszkálnék vele senkit, mert ez genetika. Pláne, ha amúgy is vonzónak találom. Márpedig, ha nem találnám vonzónak, akkor nem lennék együtt vele. Szerintem nem normális, hogy így viseékedik veled a barátnőd.
2018. júl. 3. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!