Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy csomó lánynál a popsinyalás oké, de az anál már nem mehet?
Figyelt kérdés
Eddig sok lány hagyta hogy kinyaljam a popóját miközben orálisan izgattam, sőt volt akinél még az ujjazás is belefért, de a farkam már persze nem tehettem be.. "Mert az nem oda való"2018. jún. 9. 12:10
21/24 Ziwi válasza:
Erre van egy egyszerű és nagyszerű megoldás. Szerezz be egy vibrit és próbáld ki. Vagy mondok jobbat, dobj fel egy alkut a barátnőddel , hogy ő sejhajba donget téged a vibrivel és utána o is megrendezi neked. És nem kell fosnod ha a csaj látja ,hogy mennyire egy semmisegrol van szó és neked nem rossz habozás nélkül bevállalja.
22/24 anonim válasza:
Az egyiket élvezik, a másikat nem. Ennyi.
Én spec imádom az anàlt, popsimat még nem nyalták, biztos az is nagyon jó.
23/24 orton válasza:
Ömmm nekem legtöbbször így játszódott le
"fúúúj hát nekem tuti be nem teszed a seggembe.." - l
Nyilván egymás húzásánál felvezetem azt is hogy nyalnám ki a seggét legalább, meg azt is hogy dugnám meg, ha bele szól, ne tegye, ez az én fantáziám :D
Majd szex közben csomószor kinyalom a seggét és igen, azért mert izgat. 3-4. alkalom után...
"rakd be..." - l "de hát benn van"- én "de ne oda, a popsimba" - l
Aki szereti hogy kinyalják a hátsóját, az a dugásra is nyitott, csak béna kisfiúval vagy.
24/24 anonim válasza:
Párom engedi, a popsi nyalást, de a dugást nem. Èn teljesen elfogadom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!