Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ekkora szemet egy csomo pasi?
Eddig volt nekem 3 komoly kapcsolatom es mindnel ugyanaz a negativ tapasztalatom volt.
Ugyebar gumival vedekeztunk minddel es anelkul szoba sem johetett nalam. Ha ugy talalkoztam az aktualis baratommal es esetleg nem volt nalunk gumi akkor mindig az kellett lennie amit o akar. (Magyarul en verjem ki neki meg szopjam le)
De velem ilyenkor egyik se foglalkozott ha kertem is csak azzal magyarazkodtak hogy lelankadnak addigra meg volt olyan is aki arra hivatkozott hogy furcsa helyzet neki ez az ujjazas.. miert ilyen szemetek? Vagy ennek minden esetben igy kell lennie hogy csak a pasi van kielegitve egy ilyen helyzetben? (Tehat mikor nincs gumi)
Tapasztalatokat kernem hogy irjatok.
A valaszokat elore is koszonom!
20/L
Mert megtetted nekik.!!
A NEM szó gyakorlása ajánlott , javasolt.
Azzal lehet szemét valaki aki ezt megengedi nekik..
Te megengedted, nem voltál elég határozott.
Keress egy normális, tisztességes pasit a nyálasz száju kis kezdemények helyett!
Nem kell ennek így lennie!
9- es.
Igen alapból annak kellene legyen mindenki. De van kit kicsit terelgetni kell a helyes irányba.
És valljuk meg fiatalon nem a fejükkel hanem a farkincájukkal gondolkodnak legtöbben.És ha a csaj kapható erre megteszi akkor miért is ne használják ki?
45 éves vagyok és nő. Tudom miről beszélek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!