Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire a penz szamit? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire a penz szamit? A media hirveresere regisztraltam a puncsos oldalra erre egy csomo ismeros no meg akik lekoptattak vannak fent.

Figyelt kérdés

Vagy csak szerintem szanalmas hogy dobjak egy rendes kapcsolat lehetoseget azert hogy eltartsak oket? Amugy erdekes tenyleg megnezni kik vannak ott mert sose hittem

volna hogy a kornyezetemben ennyien erre vagynak.

2017. nov. 16. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem csak szerinted...

De attól még van aki lusta dolgozni és inkább hozományvadászkodik, mert neki az éri meg

2017. nov. 16. 14:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat igen...amugy eddig egyet ismertem aki kulfoldre vitette magat a papaval meg a legujabb iphonet is megvette neki meg televarratta tetkoval...na de kinek mire van penze. Utalom ezeket a civil szervezeteseket de igazuk van hogy egy vicc ez az oldal. bar a tobbi sem jobb.
2017. nov. 16. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Ami pedig poen hogy a kamu profilomra ugy repulnek mint a legyek pedig kepet sem tettem ki :D
2017. nov. 16. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, én szinte csak stock fotós kamuprofilokat láttam...
2017. nov. 16. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:

En megmondtam hogy k.va tarsadalomba élunk

Es hogy 1998 utan k.vak születtek..

Es javareszt ők vannak a puncs.hun

Van meg kerdes?

Szanalmas veglenyek akik az eletukben nem fognak dolgozni csak a p.naval ervenyesulnek

2017. nov. 16. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
És melyik médiának sikerült erre a szennyre rávenni?
2017. nov. 16. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat a soros berenc mediaknak... szoval ha nincs soros es a szervezetei most nem is tudtam volna hogy van ez az oldal..:D lehet keveset szoktam villamosozni pestn
2017. nov. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!