Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Lehet hogy többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet hogy többet érzek mint szabad lenne.

Figyelt kérdés

Mitévő legyek ha ugy érzem bele szerettem valakibe akivel csak sexnek indult a dolog?

Találkozzak még vele vagy jobb ha megszakítom vele a kapcsolatot?

2018. jún. 8. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, szerintem egy próbát megér
2018. jún. 8. 17:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Te lány vagy vagy fiú 1es?

Akkor szerinted még találkozzak vele?

2018. jún. 8. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te sem írtad, de nem is kell. 100%, hogy lány vagy. Typical, na mindeggy... Amit meg érzel az nem szerelem. Nem kéne elbagatellizálnod a fogalmat!
2018. jún. 8. 17:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor inkább mondd el neki. Ki tudja lehet ő is érez valamit. Ha csak szó nélkül megszakítod a kapcsolatot vele az a legrosszabb. Így legalább megadnád az esélyt rá hogy több lesz.
2018. jún. 8. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ő hogyan tekint rád. Ha csak a szőrös lyukat látja benned, akkor jobb ha megszakítod a kapcsolatot.
2018. jún. 8. 17:39
 6/14 A kérdező kommentje:

Jó.

Akkor úgy fogalmazok,hogy úgy érzem többet érzek iránta és hiányzik hogy nincs velem.

Egyébként mindketten kapcsolatban élünk.

Erkölcsi kioktatást,ócsárolást nem kérek mert nem ezért tettem fel a kérdést.

2018. jún. 8. 17:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenből nagyon-nagyon ritkán születik kapcsolat mivel (és ezt tényleg nem kioktatásnak szánom) tudja hogy milyen vagy.
2018. jún. 8. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele és mondd el az okát, hogy miért.

Akkor nem lesz harag, ő valószínűleg elmondja majd, hogy ő nem érez így, vagy pont így érez, ki tudja. De egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője. Mert ha ő nem érzi ugyanezt, akkor sokat fogsz miatta szenvedni. Ugyanis ő továbbra is csak a szex miatt akar majd veled lenni, mással fog élni, illetve ha úgy van, mással is fog szexelni, ami neked majd nagyon rosszul fog esni.

2018. jún. 8. 19:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Tapasztalat.

2018. jún. 8. 19:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Sajnos én is ezt látom.

Csak rohadt nehéz lesz.😞

2018. jún. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!