Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érjem el nőként hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el nőként hogy a pasi a rabszolgám legyen az ágyban?

Figyelt kérdés

Egy adott férfiról van szó, szóval privátot nem kérek, köszi.

Úgy érzem jó úton haladunk, folyton a kívánságaimat lesi szex közben és igyekszik a kedvemre tenni. Természetesen ez nem egyoldalú, imádom mikor élvezkedik és nem ura magának, valamint szeretek irányító szerepben maradni. Úgy vettem észre hogy ez tetszik neki és engem is felizgat. Maga a szex amúgy nagyon jó és mindig izgalmas.

Nem kívánom ostorral verni vagy ilyesmi túl dominás játékot, csak az érzékeit és az élvezetét akarom uralni, és ennek megfelelően szeretném ha mindent megtenne nekem.

A párkapcsolatban ő a domináns az ágyban pedig én leszek.

Van vmi jó ötletetek és léci ne röhögjetek ki...lehet ez beteges h erre vágyom.

2018. jún. 7. 22:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Játékosan...

Kötözd ki a kezeit az ágyhoz, kényeztesd majd lovagold meg.

Aztán dícsérd meg hogy milyen férfias, hogy hagyta ezt megtenni. Kell az egójának egy kis polír.

Legközelebb kötözd ki újra, mondd neki hogy mennyire szexi és izgató így. Ülj az arcára, lovagold meg, használd kényedre kedvedre.

Miután végeztél vele hagyd kikötözve egy időre, pl. fél órára. Csak hogy érezze a kiszolgáltatottságot.

Fél óra után menj vissza, csókold meg, és kérdezd meg hogy mit kell ilyenkor mondani. A válasz természetesen az hogy köszönöm Úrnőm! :)

Amint kimondja el is engedheted.

Ahogy viselkedik ezekben a helyzetekben abból le tudod szűrni hogy milyen beállítottságú, mennyire vevő az ilyen dolgokra.

A folytatás jön magától

2018. júl. 15. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!