Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a kisfarkú pasik távolságtartóvá/gátlásossá válnak, amint elkezd forróvá válni a hangulat egy buliban/baráti társaságban?
A pszichológusok testképzavarnak hívják azt, amikor valaki - hibásan - valamit gondol a kinézetéről, és csak azt fogadja el, ami ezt alátámasztja, az ellenérveket nem. Ilyenek a bulimiás lányok, és a "kisfarkú" fiúk.
Csak azt a felmérést fogadd el, amelyik ellenőrzött körülmények között született, a bemondás alapján készülteket nem szabad komolyan venni. A te méreted hosszban átlag feletti, átmérője átlagos. Ezt azonban hiába írom, mert te magadban döntöttél, és ahelyett, hogy kipróbálnád, inkább sajnáltatod magadat.
Te miről beszélsz? Szerinted a baráti összejövetelek arról szólnak,h mindenki bedobja közösbe a párját és félrészegen tartanak egy nagy orgiát?
Azért kevesen szabadszelleműek ennyire.
Méretre visszatérve nekem 12/3,5 cm, sok nővel ugyan nem voltam meg (3) de egyikuk sem tett gúnyoló megjegyzest a méretemre, meg nem is emiatt lett vege a kapcsolatoknak. Szóval a nőket nem érdekli annyira a méret mint gondolod.
Ugyanakkor közös orgiákba énse mennék bele, nem is a nők, hanem a férfiak hozzáállása miatt, csak a verseny menne,h kinek a nagyobb/ki nyujt jobb teljesitmenyt.. pedig ha belegondolsz egy grupenben (is) az a jo, ha mindenki mas es nem egyforma..egy kisebb méret sokkal előnyösebb analhoz peldaul.
A magassagod es sulyod miatt jobban aggodnek.
Es meg a gondolkozasmodod is ovodas, azon legalabb lehetne fejleszteni.
Azt még megértem, hogy miért nem csajozol, ha azt gondolod, hogy kicsi a farkad (aminek persze már eleve semmi köze a valósághoz), de hogy emiatt nem barátkozol? A 11-es elég jól leírta a helyzetet.
A farkad hossza egyébként átlag feletti, a vastagsága meg átlagos. Remélem, előbb-utóbb elhiszed, ha elég sokan írják. :)
És még ha kicsi is lenne neked (Nekem 10, mégis több, mint elég barátnőmnek! A tiéd nem is "menne be" hosszában, mivel az én csekély méretem is eléri hébe-hóba a méhszáját...) akkor is a legtöbb lánynak elég - ha szerelmes beléd, akkor pláne.
Próbálkozz, és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!