Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményem szerint 19 évesen már megtehetem hogy a szüleimmel egy házban szeretkezzek a párommal. Egyetértetek velem?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 20:58
11/17 anonim válasza:
Megteheted énszerintem. Én engedném a gyerekemnek. Még ha nagy hanggal csinálnák, akkoris. Hát az én gyerekem, és szerelmesek a párjával, akkor hol csinálja/ják? Így nem kell semmi lakosztályt bérelni, meg otthon van, meg otthon mé' ne lehetne? Szerintem teljesen elfogadottnak kéne lennie ennek a dolognak. Én így látom. Mondjuk ha mégis túl hangos, talán lehet igyekezni visszavenni a hangerőből. De én megengedném neked, hogy ott szeretkezzél a pároddal a szülői házban, hát mégis hol máshol , mint a te szüleidnél, ahol te laksz, ahova te tartozol; vagy ahol a párod lakik, az ő szüleinél. Hát amíg nincs külön házatok, ez nem megoldható, meg satöbbi. Szerintem teljesen okés. Én nem néznék rátok csúnyán érte. Tök normális dolog énszerintem. Viszont ha a szüleidet zavarja, hát valahogy meg kéne oldani, kiküszöbölni, hogy mégse zavarja; de meg lehet hogy ilyen prűdek vagy mik, de nem hiszem; szerintem elfogadóak lennének ezzel kapcsolatban, én úgy hiszem.
12/17 MessorKing18 válasza:
Én már 17 évesen megtettem.
13/17 anonim válasza:
Én 24 évesen sem aludhattam együtt a csajommal mert tilos volt. Bigott katolikus szülők elrontják a libidómat. Első csajomat mindjárt feleségül akarták vetetni velem.
Hánynom kell a vallástol meg az összes olyan embertől aki igy értelmezi.
27 éves vagyok pár nélkül azóta is kicsit betegen kicsit szegényen...nem jött be az élet nemsokára lehet befejezem. Ámen!
14/17 anonim válasza:
Én 17 éves koromban már szeretkeztem a párommal szüleim lakásában. Nem volt ebből sosem gond hiszen hol máshol csináltuk volna. Szerintem nyugodtan érezzétek jól magatokat, maximum ha épp otthon vannak akkor a hangerőt fogjátok vissza. 23/L
15/17 anonim válasza:
Persze, simán. Mint láthattuk a válaszokból, a szülők és a gyerekek sem egyformák. Szerintem az átlagos szülő tudja, hogy a gyerekének is szüksége van a szexre és akkor miért ne otthon csinálja nyugodt környezetben?
17/17 anonim válasza:
Gondolom nem ebéd közben gondolod az étkezőben, egy külön szobában meg miért ne lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!