Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véleményem szerint 19 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményem szerint 19 évesen már megtehetem hogy a szüleimmel egy házban szeretkezzek a párommal. Egyetértetek velem?

Figyelt kérdés

2018. jún. 6. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Megteheted énszerintem. Én engedném a gyerekemnek. Még ha nagy hanggal csinálnák, akkoris. Hát az én gyerekem, és szerelmesek a párjával, akkor hol csinálja/ják? Így nem kell semmi lakosztályt bérelni, meg otthon van, meg otthon mé' ne lehetne? Szerintem teljesen elfogadottnak kéne lennie ennek a dolognak. Én így látom. Mondjuk ha mégis túl hangos, talán lehet igyekezni visszavenni a hangerőből. De én megengedném neked, hogy ott szeretkezzél a pároddal a szülői házban, hát mégis hol máshol , mint a te szüleidnél, ahol te laksz, ahova te tartozol; vagy ahol a párod lakik, az ő szüleinél. Hát amíg nincs külön házatok, ez nem megoldható, meg satöbbi. Szerintem teljesen okés. Én nem néznék rátok csúnyán érte. Tök normális dolog énszerintem. Viszont ha a szüleidet zavarja, hát valahogy meg kéne oldani, kiküszöbölni, hogy mégse zavarja; de meg lehet hogy ilyen prűdek vagy mik, de nem hiszem; szerintem elfogadóak lennének ezzel kapcsolatban, én úgy hiszem.
2018. jún. 6. 22:12
 12/17 MessorKing18 ***** válasza:
72%
Én már 17 évesen megtettem.
2018. jún. 6. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Én 24 évesen sem aludhattam együtt a csajommal mert tilos volt. Bigott katolikus szülők elrontják a libidómat. Első csajomat mindjárt feleségül akarták vetetni velem.

Hánynom kell a vallástol meg az összes olyan embertől aki igy értelmezi.

27 éves vagyok pár nélkül azóta is kicsit betegen kicsit szegényen...nem jött be az élet nemsokára lehet befejezem. Ámen!

2018. jún. 6. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Én 17 éves koromban már szeretkeztem a párommal szüleim lakásában. Nem volt ebből sosem gond hiszen hol máshol csináltuk volna. Szerintem nyugodtan érezzétek jól magatokat, maximum ha épp otthon vannak akkor a hangerőt fogjátok vissza. 23/L
2018. jún. 6. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze, simán. Mint láthattuk a válaszokból, a szülők és a gyerekek sem egyformák. Szerintem az átlagos szülő tudja, hogy a gyerekének is szüksége van a szexre és akkor miért ne otthon csinálja nyugodt környezetben?
2019. aug. 21. 11:56
 16/17 anonim ***** válasza:
15évesen is megtehhet volna.
2019. okt. 17. 19:20
 17/17 anonim válasza:
Gondolom nem ebéd közben gondolod az étkezőben, egy külön szobában meg miért ne lehetne?
ápr. 29. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!