Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / fiúk egyetértetek? Vagy milyennel egészítenétek még ki? Faroktípusok?
Egy külföldi videóban láttam a faroktípusokat, és sztem egész találó, jól összegyűjtötték:
1, sárgarépa (vastag kezdet, elvékonyodó)
2, ceruza (végig aránytalanul vékony)
3, fatönk (hasonló a sárgarépához csak durvábban aránytalan és kisebb)
4, meglepetés-farok (picinek tűnik, aztán váratlanul nagy lesz merev állapotban)
5, mikropénisz (hát ez mindig picike nagyon)
6, metélt (a, teljesen + b, csak kicsit nyisszantott
7, husika (nehezen lehet megkülönböztetni a környező bőrredőktől, szinte elveszik, objektíve is kicsi, főleg nagyon kövérekre jellemző)
8, vastag kolbász (egyforma az elejétől a végééig és az átlagnál jóval vastagabb, méretesebb hosszban is, de merev állapotban se sokkal nagyobb)
9, ferde (a, jobbra + b, balra)
10, görbe (mértéke nagyon egyedi és típusok: a, jobbra + b, balra + c, lefelé + d, felfelé) + ez a típus tud kombinálódni az egyéb verziókkal, és egyik-másikat a lányok nagyon szeretik, mert jobban érzik, ha beakasztanak vele)
11, óriásfarok (alaphelyzetben is hatalmas, és a vicc, hogy általában vékony alkatú fiúkra jellemző, azaz ez a típus is sokszor "meglepetés-farok")
12, fekete (a test bőrszínétől lényegesen sötétebb színű maga a pénisz)
13, négerfarok (a színre utal, a többi jellemzője az egyéb leírt típusok szerint)
14, ázsiai farok (alkathoz képest sokkal kisebb lankadtan is és mereven is, de egyebekben arányos formájú)
Esetleg más típusokat ismertek?
Sztem elég jól összefoglalta, de ki tudja ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!