Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám feldobni a pettinget?
Én még nem szeretnék tovább menni az orálra barátommal, de szeretném izgalmasabbá tenni azt, hogy kézzel kényeztetjük egymást.
Gondoltam olyanra, hogy bekötöm a szemét és úgy, vagy hogy megkötöm a kezét, hogy ne nyúljon magához és előtte masztizok, majd kielégítem.
Szívesen fogadok még ötleteket, illetve ha hülyeség, akkor nyugodtan mondjátok meg.
Alapvetően mind jó ötlet.
Esetleg még használj sikositot. Vagy húzd el a dolgot ameddig csak lehet, ha már látod hogy nagyon közel van, ne hagyd elmenni, lassíts vagy egyáltalán ne is csinálj semmit par másodpercig, majd kezd el megint, stb. Játszd el párszor aztán hagyd elmenni. Dijjazni fogja. Nekem legalábbis bejön.
Vannak olyan srácok, akiknek a mellbimbójuk is erogén zóna, azt próbáltad kényeztetni (kézzel vagy nyelvvel)? Egy srácot egyszer eljuttattam a csúcsig úgy, hogy csak a mellbimbóit ingereltem. (Ugyanakkor olyanok is vannak, akiknek teljesen érzéketlen).
A barátom azt is imádja, ha előjátéknak hátulról átölelem, és a meztelen talpammal simogatom a péniszét (boxerben vagy anélkül).
19L
Tényleg jó ötleteid vannak!
Én is azt tanácsolnám még,hogy késleltesd..húzd el neki.Vagy bevethetsz pl,jégkockát.Esetleg helyszín váltás,pl:kád vagy a szabadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!