Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mérmöki pontossággal elérem az Adonisz indexemet, mesterfodrásztól kérek frizura tanácsot és mostantól sokkal nagyobb összeget forditok öltözködésre, akkor mindenképpen növekednek az esélyeim a lányoknál?
Akkor is, ha ezek a dolgok az arcomon nyílván nem változtatnak, de néhány százalékkal nő náluk az esélyem?
Vagy ha nem vagyok se!ennyire jóképű akkor nem ér semmit az egész?
Ha a személyiséged megnyerő, akkor a külsőd sem annyira lényeges
De ha tahó vagy, vagy önbizalom hiányos, vagy zárkózott, esetleg depis, tökmindegy melyik fodrász szalonban lövik be a séród, a nők kerülni fognak.
"Nagy élmény" lehet, ha valaki attól lett kapós, mert felhizlalta a fodrászát...
Szerintem ez igen szerencsétlen megközelítése az értékes emberi kapcsolatoknak.
Én pl. bűn ronda vagyok, ráadásul lesz@rom a trendeket is, viszont rengeteget költök a szellemi szintem karbantartására, javítására.
Nőügyekkel soha sem dicsekszem - de nem is panaszkodhatok...
Nekem is 2 diplomám van, de a pszichológusom az egyetlen nő akivel beszélni szoktam... Sajnos valóban a kisugárzásom is már taszítja a nőket, észre veszik a komplexusaimat.
És az, hogy ilyen vagyok az nem ész kérdése, egy hosszú folyamat volt amíg ilyenné váltam és ennek a külsőm és a társadalom az okai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!