Ez a frizura gáz hosszúkásabb fejjel és nagyobb fülekkel?
2013. jún. 23. 15:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez a frizura mindenkinek gáz.
23/L
2/6 A kérdező kommentje:
:D köszi az őszinte választ
2013. jún. 23. 15:12
3/6 anonim válasza:
Hát, ne haragudj, de szerintem ez a frizura mindenhogy gáz... mostanában valamiért divatba jöttek ezek a "nézzünk ki úgy mint egy középiskolás eminens gyík" - dolgok, mind frizura, mind öltözködés szempontjából. Mint pl ezek az sztk-kerethez hasonló szemcsik, amilyen nekem is volt gyerekként, de rendszeresen "elhagytam", mert halál ciki volt, most meg ez a menő... bocsánat, picit elkalandoztam, Szóval személy szerint nekem egy ilyen frizura sokkal jobban tetszik ;) :
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, de nekem meg ez jön be, már régebb óta ilyen frizurám van, csak most hogy így divatba jött kíváncsi vagyok, hogy nem baj-e ha másmilyen a fejem alakja hozzá? De mondom, köszi, hogy válaszoltál, bár nem a kérdésemre:D
2013. jún. 23. 15:25
6/6 anonim válasza:
Ha régebb óta ilyen a hajad, akkor már nem teljesen mindegy, hogy gáz-e vajling füllel, vagy nem? Ha idáig nem volt az, ezután sem lesz az, ha idáig is gáz volt, akkor meg már tök mindegy is, nem? A másik pedig az, hogy ha már így hordod, gondolom kitapasztaltad, észrevetted, hogy jó-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!