Szerintetek jól állna az ilyen haj?
Figyelt kérdés
Kissé kerekded fejem van, de mégis inkább hosszúkás formájúnak mondanám. Sokféle frizurám volt már: oldal frufru, középen elválasztott. De most nagyon tetszik az egyenes frufru, de nem tudom hogyan állna nekem és nem akarom levágatni mert ha nem áll jól, akkor szívhatom. Van valami tippetek, tanácsotok, tapasztalat vagy bármi, hogy vajon hogyan állna?? Előre is köszönöm :)2013. jún. 22. 00:29
1/2 anonim válasza:
A feminán van frizura próba, kipróbálhatod, ha akarod.
De mért nem a fodrászodtól kérdezed meg? Oo
Engem ő beszélt le a frufruról, mert nem állt jól.
2/2 anonim válasza:
az egyenes frufru a hosszúkás- ovális fejformához áll jól, nekem is olyan van, és jól áll ez a frufru, ha kerek-hosszúkás a fejed ne vágass ilyet mert összefogja nyomni az arcod... linkelj képet az arcformádról, vagy hasonlót és mondok tippeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!