Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna ez a...

Szerintetek jól állna ez a frizura nekem?

Figyelt kérdés

Le szeretném vágatni a hajamat igy viszont nem vagzok benne biztos, hogz jól állna...

Ezek közűl választanék:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 23:25
 1/5 A kérdező kommentje:

Ez vagyok én:

[link]

2013. jún. 19. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
attól függ, h nézel ki
2013. jún. 19. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:

ja bocsi, már látom h tettél fel képet :D

én a 2-ra szavazok, de színben sztem maradhatna az eredeti :)

2013. jún. 19. 23:31
 4/5 reszelo ***** válasza:

Én ha látok egy csajt egy ilyen kamu VB hajjal, egyből egy majmoló senkiházi jut az eszembe, aki nem tudja, hogy mit kezdjen magával. Mint a pasiknak ez a BEKEM séró... Borzasztó, hogy nincs semmi véleményük, stílusuk, csak követik egymást...

Na, szóval a harmadik linkre tenném akkor már inkább a licitemet, viszont azt hozzá kell tegyem, hogy ez a haj talán jobban áll, mint azok... Bár ez a szőkés meg kicsit Meg Ryan-es, de ő nem divatmajom, mint BEKEMék, úgyhogy nem ciki rá hasonlítani...

2013. jún. 20. 02:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első 2 tuti jó. :)
2013. jún. 20. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!