Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek ovális feje van,...

Akinek ovális feje van, milyen haj áll jól?

Figyelt kérdés
Nekem hosszú hajam van, már lassan 4 éve növesztem, de nagyon hullik, sokat vesztettem belőle, és arra gondoltam, hogy vágatnom kéne belőle, de nem tudom milyen frizurám legyen. Igazából nagyon nehezen válnék meg a hajamtól, szeretem, hogy hosszú. Vagy van valami más módszer is, és talán nem is kéne levágatnom?

2013. jún. 21. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ovális arcforma az ideális. Aki ebbe a csoportba tartozik, annak a legjobb, mert mindenféle frizura jól áll neki - mivel nincs mit korrigálni az arcformán.
2013. jún. 21. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenféle jól áll.

De nem értem, hogyha növeszted és hosszút akarsz, akkor miért is akarod levágatni?

A hajhullásnak nincs köze a hajhosszhoz. Az ellen hajszeszt használj, ha nem segít akkor menj orvoshoz mert komolyabb a baj.

2013. jún. 22. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!