Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar csajoknak, nőknek mi a véleményük a cigány fiukról, férfiakról?
Figyelt kérdés
Kor2018. jún. 3. 13:25
21/22 anonim válasza:
Hát ezzel nagyon nem értek egyet. Te biztos eddig csak ilyen nőkkel találkoztál, viszont engen jobban érdekelnek az autól pl, mint egy üres fejű pi©sa menzesze, és előbb cserélek féket egy autón, mint a legtöbb pasi. Nem kellene általánosítani, mert a normális nő nem ilyen. És hülyeség, hogy azért nem ülhetnek oda, mert más a téma. Biztos jól kiröhögném a páromat, ha azt mondaná, hogy én nem ülhetek az asztalhoz, ha átjön egy haverja. Még mit nem... Szerencse, hogy a magyar ennél szabadabb, modernebb nép. Nem párszáz évvel ezelőtt élünk, amikor a nők nem tanultak és csak áruként tekintettek rájuk, akiknek parancsra mindent teljesíteni kell. 6-os voltam. Egy normális, tanult, mindenre nyitott NŐ.
22/22 anonim válasza:
Hatoska le a kalappal :).Amúgy a kérdes nem rasszista,szerintem aktuàlis téma.Én egy erõsen cigànylakta környékrõl írok,és itt ha Magyar nõ keveredett a cigàny pasival,annak sose lett jò vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!