Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar csajoknak, nőknek mi a véleményük a cigány fiukról, férfiakról?
Nincs semmi bajom a cigányokkal, romákkal, bárhogy is nevezzük őket.
De soha nem tudnék úgy hozzáérni egy cigány férfihoz.
Az én barátom félcigány és teljesen normális, nem olyan mint a legtöbb rossz fajta cigány, teljesen úgy él meg olyan körülmények között mint egy rendes magyar. Vannak kivételek akik rendesek. Én mivel nem vagyok rasszista így nem ítélkezem. Sosem ítéltem el bőrszíne, származása miatt az embereket. Magyarok között is vannak semmirekellők, rossz emberek stb, pont mint ahogy cigányok között is vannak olyanok.
lehet lepontozni nyugodtan
6. Az teljesen érthető és jogos hogy nem ülhetnek oda a nők.
De ez nem azért van mert lealacsonyitják őket!!!
Ez pusztán azért mert a nők, és a férfiak abszolut másról beszélgetnek, más az érdeklődési körük.
Azt is tudja mindenki hogy a férfiak miről beszélnek szivesen. Nem a hüvely gombáról.
Inkább a műszaki dolgok, a nők meg jajj igy fáj a fejem , meg úgy jött meg a ...
Úgy hogy ha valami van a romáknál amit lehetne követni , az pont ez lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!