Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyar csajoknak, nőknek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar csajoknak, nőknek mi a véleményük a cigány fiukról, férfiakról?

Figyelt kérdés
Kor

2018. jún. 3. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Nincs tapasztalatom, de nekik elég más normák, szabályaik vannak. Toleráns vagyok, de ahogy öregszem, egyre inkább kevésbé vagyok híve az újításoknak.
2018. jún. 3. 14:03
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, az vagy, vagy provokálsz?
2018. jún. 3. 14:05
 13/22 (:Puszedli :) ***** válasza:
100%
Nem járnék roma fiúval. Biztos vannak jók is. De a hagyományuk, életvitelük, felek felállása, stb Kizárt. Soha.
2018. jún. 3. 14:15
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Ha belegondolok, elég sok roma férfit tartottam már helyesnek, vonzónak, csak úgy az utcán vagy társaságban. A személyiségüket ugye így nem igazán ismertem meg, de nem tartom kizártnak, hogy normális kapcsolatot lehet kialakítani velük, sőt... Számomra teljesen egyenértékű emberek a fehér bőrűekkel.
2018. jún. 3. 14:23
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Nálam a roma és a cigány kifejezés nem ugyanaz. Nekem cigány a büdös koszos alpári mocsok, roma pedig a normális, tanult, kulturált. De ez csak az én nézetem.
2018. jún. 3. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Fúj. Soha, semmilyen körülmények között nem kezdenék cigánnyal. Már attól is undorodnék ha hozzám érne. De szerencsére nem kell félnem mert nem sok cigány próbálkozik be acélbetétes bakancsban és szegecses bőr karkötőben lévő csajnál, főleg hogy a fűzőm is gyakran fehér :D 23/L
2018. jún. 3. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Nincs semmi bajom a cigányokkal, romákkal, bárhogy is nevezzük őket.

De soha nem tudnék úgy hozzáérni egy cigány férfihoz.

2018. jún. 3. 15:04
 18/22 anonim ***** válasza:
65%

Az én barátom félcigány és teljesen normális, nem olyan mint a legtöbb rossz fajta cigány, teljesen úgy él meg olyan körülmények között mint egy rendes magyar. Vannak kivételek akik rendesek. Én mivel nem vagyok rasszista így nem ítélkezem. Sosem ítéltem el bőrszíne, származása miatt az embereket. Magyarok között is vannak semmirekellők, rossz emberek stb, pont mint ahogy cigányok között is vannak olyanok.

lehet lepontozni nyugodtan

2018. jún. 3. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező elő a farbával! Roma vagy? Vagy csak imádod, hogy a cigányok ellen mocskolódnak? Vagy mit akarsz? Nehéz megérteni az okait.
2018. jún. 3. 15:36
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

6. Az teljesen érthető és jogos hogy nem ülhetnek oda a nők.

De ez nem azért van mert lealacsonyitják őket!!!

Ez pusztán azért mert a nők, és a férfiak abszolut másról beszélgetnek, más az érdeklődési körük.

Azt is tudja mindenki hogy a férfiak miről beszélnek szivesen. Nem a hüvely gombáról.

Inkább a műszaki dolgok, a nők meg jajj igy fáj a fejem , meg úgy jött meg a ...

Úgy hogy ha valami van a romáknál amit lehetne követni , az pont ez lenne az.

2018. jún. 3. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!