Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek akár csak egyetlen alkalomra szexelni valakivel 170km-s távolságra?
10:
Akkor nem nagyon kell a zsebébe nyúlnia a nőnek a kocsi miatt. Mindenkepp tisztazd vele előre, hogy az autópálya díjat is állja-e vagy sem. Az amortizáció igy is a te költséged lesz, de azt gondolom hogy nagyvonalúság is van a világon.
Szerintem vagj bele de a pénzt kérd el előre
Ha csúnya nem mennék.
De te tudod mit ér neked.
Hogy néz ki egyébként, hány éves, és merre lakik?
"Csak annyi lenne, hogy elmegyünk egy helyre le rendezni a dolgot, aztán legfeljebb egy kis beszélgetés, és haza is vinném."
Ebben az esetben én biztos nem.
:D nem mennék bele. De ismersz, tudod mi a véleményem ezekről az akcióidról... Innentől azt csinálsz, amit akarsz... :)
De megspórolnál jó sok időt, pénzt valamennyit, ami a jelenlegi anyagi helyzetedben nem utolsó szempont, és nem utolsó sorban csalódást. Továbbá növelnéd az esélyét, hogy normális barátnőt találj, ha ilyen butaságokat kihagynál :)
"Hármas Škoda Fabia (2015), motor 1.0 Mpi. 5 litert eszik százon, és autópályán mennék."
Most komolyan ekkora fillérbaxó vagy ? Hallod kifizetem én!!
Köszönöm szépen a válaszokat. Végül nem mentem, mert úgy voltam vele, hogy fél óra miatt nem fogok össz-vissz 4 órát utazni, ha közelebb is találok. :)
Igen, jól ismerlek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!