Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy idősebb férfival? 18L
Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy találkozok egy 35 éves férfival. Még sosem voltam nálam idősebbel, és nem tudom elképzelni hogy hogy fog zajlani vele. Ugyanúgy viselkedjek mintha egy korombeli lenne? Félek hogy meg sem fog csókolni vagy ilyesmi. Nyilván majd jön magától minden de nagyon kíváncsi vagyok.2018. jún. 2. 14:49
12/24 anonim válasza:
De hülye vagy #10… elvenni a gyerekkorát? A lány max kellemes emlékekkel gyarapszik, tényleg ártalmas.
13/24 anonim válasza:
10-es: és egy 18 éves kanos srác mit lát benne? Puncit
14/24 anonim válasza:
Igen, egy 18 éves kanos srác puncit lát benne. De egy 38 évesnek kissé távolabb kéne látnia ennél.
15/24 anonim válasza:
#10.....én 19 voltam, a férjem 34 mikor megismerkedtünk.....nem a friss húst látta bennem, hanem egy nőt, akit akkor is és azóta is a tenyerén hordoz.....persze kihasználás sincs, a második fiúnkat várjuk, és rendes háziasszony módjára viselkedem.....egy nagy korkülönbséges kapcsolat nem feltétlenül alapul érdekre, jó lenne ezt már észrevenni....
Kérdező neked pedig annyit, ha nem egy patkány a csávó, olyan élményben lesz részed, mint még soha, úgyhogy csak hajrá😉
16/24 anonim válasza:
Na jo ez baromira gaz😂😂 el nem tudnam kepzelni magam egx 35 eves novel. Meg 25-tel sem.
Gyertek ram, piros kezek!
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ☺ utolsó neked szerintem mèg mindenkiből csak a képzelgés jutott
2018. jún. 4. 10:46
18/24 anonim válasza:
Hat igen, en nem vagyok ringyo veled ellentetben😘
19/24 anonim válasza:
#18: Mert ha idősebbel van, attól ringyó? :D Oh yeah, fuck logic!
20/24 anonim válasza:
Mivel csak dugni mennek, ezert igen:) kortol fuggetlen ez. A 17 ev csak bonusz. Melysegesen megvetem az ilyen lanyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!