Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy idősebb férfival? 18L

Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy találkozok egy 35 éves férfival. Még sosem voltam nálam idősebbel, és nem tudom elképzelni hogy hogy fog zajlani vele. Ugyanúgy viselkedjek mintha egy korombeli lenne? Félek hogy meg sem fog csókolni vagy ilyesmi. Nyilván majd jön magától minden de nagyon kíváncsi vagyok.
2018. jún. 2. 14:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Ez így értelmetlen kérdés,mert nem minden 35 éves egyforma,van aki igazi férfi és van aki még akkor is anyámasszony katonája.Én biztosan nem kezdenék tőlem dupla korú pasival.Max.5 év.Nem egy korosztály sok-sok probléma lehet.
2018. jún. 2. 14:54
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Minden ember más. De az biztos, hogy jobb, mint a korosztályoddal (nem nehéz).
2018. jún. 2. 14:54
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem 100x jobb lesz, mint egy kamaszfiúval.
2018. jún. 2. 14:59
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
én 77 éves vagyok ha tényleg komoly tapasztalat kéne
2018. jún. 2. 15:01
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Tapaztalata biztos tobb, de azert 35 eves nem annyira “idosebb” szerintem. 30/f
2018. jún. 2. 15:01
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Változó ez is. Nekem volt egy 40 éves pasival alkalmim, ő mondjuk jó volt az ágyban. Volt nála fiatalabb is, viszont ő amennyire előadta magát, annyira nagy csalodás volt. Szóval ez nem korfüggő, max olyan szempontból, hogy van tapasztalata. De 35 évesen is lehet valaki szűz.
2018. jún. 2. 15:27
 7/24 anonim ***** válasza:
68%
Idősebb.
2018. jún. 2. 15:27
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

Mi az hogy meg sem fog csókolni? Képzeld, a 35 évesek ugyanúgy szoktak csókolózni...! :D

Én 23 évesen egy 38 éves férfival keveredtem össze, és azt tudom mondani, hogy sok szempontból sokkal jobb volt vele szexuális téren (mondjuk nem csak ezen a téren, hanem úgy minden téren), mint az előző párkapcsolatomban a korombeli sráccal. Odaadó volt, figyelt rám, fontos volt neki, hogy nekem is legalább annyira jó legyen, mint neki. (Bár ez azért inkább személyiségfüggő, mint korfüggő, maximum annyi az előny, hogy sokkal tapasztaltabb és a saját testét is jobban ismeri, illetve türelmesebb tud lenni.) És igen, nem hinném hogy másképp kéne viselkedned.

2018. jún. 2. 15:43
 9/24 anonim ***** válasza:
95%
Embere valogatja de ha olyan akkor biztos hogy jó lesz !
2018. jún. 2. 16:02
 10/24 anonim ***** válasza:
26%

Nem mennék bele a helyedben. Tudod mit lát benned egy 35 éves? Friss húst, trófeát.

Igen, vannak 35 éves Férfiak is, gerinccel nagy "F"-fel, de azok nem kezdenek semmit egy 18 éves lánnyal, nem veszik el a gyerekkorát...

2018. jún. 2. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!