Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy idősebb férfival? 18L
Mi az hogy meg sem fog csókolni? Képzeld, a 35 évesek ugyanúgy szoktak csókolózni...! :D
Én 23 évesen egy 38 éves férfival keveredtem össze, és azt tudom mondani, hogy sok szempontból sokkal jobb volt vele szexuális téren (mondjuk nem csak ezen a téren, hanem úgy minden téren), mint az előző párkapcsolatomban a korombeli sráccal. Odaadó volt, figyelt rám, fontos volt neki, hogy nekem is legalább annyira jó legyen, mint neki. (Bár ez azért inkább személyiségfüggő, mint korfüggő, maximum annyi az előny, hogy sokkal tapasztaltabb és a saját testét is jobban ismeri, illetve türelmesebb tud lenni.) És igen, nem hinném hogy másképp kéne viselkedned.
Nem mennék bele a helyedben. Tudod mit lát benned egy 35 éves? Friss húst, trófeát.
Igen, vannak 35 éves Férfiak is, gerinccel nagy "F"-fel, de azok nem kezdenek semmit egy 18 éves lánnyal, nem veszik el a gyerekkorát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!