Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testi vágy is elmúlik? (nem kapcsolatban! )
Van egy pasi akit mocskosul kívánok, de nős, nem fogok kezdeni vele, de ez a vágy kölcsönös, így még rosszabb.
Próbálom elnyomni magamban az érzést, nem sok sikerrel. Több éve van már ez, azt hittem annyi idő alatt bővel lecseng, de sajna nem. Vajon elmúlik ez egyszer, vagy ha egyszer be teljesedne, csak akkor hagyna alább?
Valaki hasonló helyzetben volt már? Mi lett a vége?
Nem. Nagyon szeretnék megkapni egy csajt aki sosem lesz az enyém. Emiatt nagyon izgató és bűnösen édes lenne vele minden. Évek óta tart. Nem mondanám hogy alább hagyott csak kb úgy van mint amikor a hamu elfedi a parazsat. Ha felszínre kerül ismét izzik és ontja a hőt...
De ha lefekszel velem lehet hogy mindkettőnknek könnyebb lesz kicsit. :D
35F
7
És ha lenne vele pár lopott órád, csillapodna szerinted?
A 7-es vagyok.
Nem tudom hogy csillapodna-e de szerintem nem mert álmodozni a szexről valakivel az sosem közelíti meg a valódi szexet. Szexelni pedig mindig csodás dolog. Szerintem jobban akarnám csak maximum nem lenne annyira izgató mint ismeretlenül és tiltottan, de amúgy lehet hogy ebben is tévedek.
Bár jelen esetben az is izgatna ha ismeretlen lányok ajánlkoznának. Az is izgató és benne lennék, de kicsit más lenne. :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!