Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennél egy ilyen kapcsolatban?
Van egy srác aki tök normális velem jobban ismerem màr egy ideje. Én benne lennék egy kapcsolatban, de ő nem úgy néz ki hogy benne lenne egyenlőre. Mikor kérdezem tőle hogy lesz-e több köztünk szexnél akkor néha olyat reagál, hogy azt hiszem igen, nèha olyat, hogy azt hiszem nem. (Folyton talizni akar, sokat beszélgetünk nem szexről is, mindig eljön értem és haza visz, bemutatott nagyjából a szüleinek, mindig náluk vagyunk, figyelmes velem). Lehetséges még nincs rà felkészülve? Olyan van, hogy valaki csak az után képes egy csalódás után bele ugrani egy másik kapcsolatban mikor tudja, hogy a partner mindenben megfelelő lesz neki gondolok itt szexre is.?
Azt mondja ő nem bántana meg engem, kíván, bejövök neki, de kapcsolatról szót sem ejt, csak nem zárja ki a jövőbeli lehetőségek közül de elötte tuti le is akar feküdni..
Ha úgy gondolom érdemes lenne bele menni a szexbe és egymás közelebbről megismerkedésébe? A kapcsolat gondolatát ki kéne zárjam a fejemből?
Az a baj eddig úgy nèz ki számomra ő tökéletes lenne mindenben (pedig komoly elvàrásaim vannak) és félek sosem találok utána ilyen srácot vagy jobbat...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!