Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interferencia kérdése:
Gondoltál már arra, hogy bár nehezen megy az ismerkedés, pártalálás (bármilyen okból), de egy kialakult kapcsolatban már nagyon jó barátnő/barát lennél? Hogy viseled?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 14:07
1/7 anonim válasza:
Igen. Már nagyon sokszor átfutott az agyamon. Persze, mint mindenkinek nekem is vannak hibáim, de úgy érzem, hogy mindent beleadnék egy kapcsolatba, ha egyszer tényleg megadódna nekem egy kapcsolat. Hát elég rosszul viselem.
21/F
2/7 anonim válasza:
Igen,gondoltam rá.
Szarul viselem olyannyira,hogy már rá sem nézek a nőkre bármerre is megyek,kizártam őket teljesen a világomból,amennyire csak lehet.Pont azért,hogy ne szenvedjek még jobban emiatt...
23/F
3/7 anonim válasza:
Ebben élek. Megvagyunk barátnőmmel elfogadja a hibáim, nekem is rohadt nehéz volt ismerkednem de sikerült.
4/7 anonim válasza:
Nem, szerintem én nagyon pocsék pár lennék. Önzetlenül meg is kímélek hát mindenkit attól, hogy ezt a saját bőrén tapasztalja meg :D
5/7 anonim válasza:
Nem nehéz a dolog, de pocsék pár vagyok, ami hiba van, azt elkövetem, és még mellé még túl őszinte is vagyok, és megmondom, h ilyen vagyok. Ezt ne csinálja senki, h még el is mondja a gyengéit, hamar kereshet új párt.
6/7 anonim válasza:
Nekem nehezen megy az ismerkedés.Az, hogy milyen barát lennék akkor tudnám meg, ha lenne kapcsolatom is már végre.
7/7 anonim válasza:
nehezen is megy, meg nem hiszem, hogy sokat tudnék nyújtani bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!