Ki hogy szedte fel az első barátnőjét/pasiját?
Figyelt kérdés
Írjátok le a sztoritokat, érdekelnének. :)2015. jan. 24. 23:01
1/16 anonim válasza:
Sehogy. Remélem érdekes volt :D
2/16 anonim válasza:
Még sosem volt, és nem is lesz. 18/F
3/16 anonim válasza:
Az első barátommal találkoztam először, majd a beszélgetések során engem választott
4/16 anonim válasza:
Vannak azok a játékok, mikor megnyomod a gombot kétszer és lemegy a kar aztán felhoz egy plüss állatkát. Na valaki belekevert egy tökéletes barátnőt.... a többit már eltudjátok képzelni..
5/16 anonim válasza:
Engem szedtek fel pasi létemre bocs...
6/16 anonim válasza:
De jo mar ketten is megmondtak amit akartam :D
Szinten sehogy :D rovid, tomor, erdekfeszito tortenet :D
7/16 anonim válasza:
Megvettem a boltban majd otthon felfújtattam az első barátnőmet.
8/16 anonim válasza:
Suliba szemeztunk par napig aztan koszonomntem neki es bejeloltem fb-n.(ja, 21.szazadi love story:D) Ott keztdtunk el beszelhetni. Nem lett a baratnom, "baratsag extrakkal" lett a dologbol.. vele veszitettem el.. ez volt kb fel eve:D 16/F
9/16 Pain for Pleasure válasza:
Interneten ismerkedtünk meg. Rám írt, beszélgettünk, találkozni akart, viszont én nem. Szegényt kétszer is elutasítottam, de csak nem adta fel, aztán látva az erőfeszítéseit végül adtam neki esélyt.
10/16 anonim válasza:
1, 2, 6, csatlakozok a klubhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!