Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni, ha túl nagy a péniszem, és kissé nehézkes a barátnőmmel a szex?
Szintén nagyobb mérettel rendelkezők tippek segítenek a legjobban, de igazából mindenki tanácsa hatalmas segítség lenne. :)
19/F
Nyilván nem fogok félrelépni, mivel szeretem :D.....
Amúgy körülbelül 3 hónapja élünk szexuális életet, de nem tágult sokat. Akikkel voltam ő előtte, ők sem alkalmazkodtak 100%-ban.
Hát igen....nem mindig előnyös... bár van amikor eléggé :D.....
Ez jó ötlet, de nem a hosszal van a baj, mert nem engedek be annyit maximum, csak amennyit kíván. A baj a vastagságommal van.
próbálkozzatok más pózokkal, nálunk ez volt a megoldás, bár őszintén megmondom fogalmam sincs a barátomnak pontosan mekkora, de nekem is sokáig fájt, vagy minimum kellemetlen volt. barátnőd mindig legyen elég nedves, azt is el tudom képzelni hogy már előre befeszül, hogy fájni fog, ha így van, előtte oldódjon fel (előjáték, ameddig úgy van)
első válaszoló meg jó nagy kretén. amúgy. :D
Hát amikor még kölyök voltam a benn vagy már?(valahol 15-16centi max lehettem)kérdés után az a de jól ***** megszólítás egy nővel kicsit más érzés amikor a hüvelye végét tudod nyújtani és azt is élvezi.
Későnérő.
Amúgy a "penissizedebate" oldal szerint a legidálisabb vastagság a nőknek az 5-5,5cm de 4-4,2től már élvezhető,4,3-4,5 között már kielégítő.
Szóval érdemes kipróbálni az indiai fejést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!