Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel unalmas a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel unalmas a szex mit tegyek? 20/F

Figyelt kérdés
Mindig csak a misszionárius mert ő máshogy nem szereti, mint egy darab fa annyi hogy nyögdös meg elélvez, hát mit mondjak elég fárasztó már nekem a végén

2018. ápr. 6. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
minek vagy ilyennel? nemis élvezi,semmit nem tehetsz,már rég szakitottam volna ilyennel.te egy lúzer vagy hogy ilyennel szenvedsz.
2018. ápr. 6. 21:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A szex mindkét félnek jónak kell lennie. Ha neked igy nem jó, beszelj vele erről. Mondd hogy jo lenne ha néha máshogy is csinálnátok mert neked fárasztó, meg jó lenne mas pózban is csinalni neha. 21L
2018. ápr. 6. 21:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Biztosan élvezi, mert bele adok apait-anyait azért is halok meg már a végén:D
2018. ápr. 6. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Tudod mit örülj ennek majom.miért itt nyavajogsz beszélj vele azt kész
2018. ápr. 6. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
ja,élvezi,ezen erőlködhetsz agyatlan,ez darab fa,fapi.a,alig várja hogy végezz már.
2018. ápr. 6. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem fordítod át félidőben a másik oldalára? Szerintem ez az előtte beszéljük meg dolog olyan távoli... ha nem tetszik neki úgyis szólni fog, leállít és akkor tudni fogod hol a határ. Nem mellesleg a nőknek sokkal jobban bejön, ha kellően spontán és férfias vagy. Csak légy határozott.
2018. ápr. 6. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
A nője.. megmondta csak úgy szereti.. Akkor mi a faszt forgasson rajta? Ezzel beszélni kéne..
2018. ápr. 6. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:

#7es ha ismerkedtél már meg lányokkal, hallottad az "én nem olyan vagyok" szöveget. Nem kell ezt túl bonyolítani, sem álszentnek lenni. Minden nő és férfi ugyanolyan. Bocs kérdező, de nem várhatod el a csajodtól, hogy csak úgy meglovagoljon (vagy bármit is akarsz) főleg ha nem olyan természetű. Te viszont attól még lehetsz férfi és a kezdebe veheted az irányítást. Ami mint már írtam sokkal bejövősebb, így felfog rád nézni, kiérdemled a tiszteletét. Ja igen, mert hogy a szex erről szól. Egy lánynál bájos tud lenni, ha félénk, de egy pasinál inkább lehangoló szerintem. Fordítsd meg, dobd fel a konyhapultra, fiatal vagy légy kreatív és tökös.

#6os voltam.

2018. ápr. 6. 22:36
 9/13 anonim ***** válasza:
"annyi hogy nyögdös meg elélvez" Elélvez, akkor nincs nagy baj!!!! Biztosan lehet finoman változatosságot belevinni. (Én pl nagyon szeretem azokat a csajokat akik fadarabok. Könnyebb egy kis változtatással máshogyan ingerelni, mintha aktiv lenne.)
2018. ápr. 6. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Verd el jól a pucér seggét, utána dugd meg hátulról keményen, majd fordítsd meg és élvezz a mellére-arcára. Ha hagyja, akkor nem csak hanyatt fekve szereti, szigorúan időben behatárolva a híradó és a Barátok közti reklámok alatt.

Komolyan: nem veszed észre, hogy megjátsza az orgazmust? Beszélj vele (szex közben), hogy valamit újíthatnátok. Ha nem megy, akkor fa3,14na. Döntés a te kezedben, információk birtokában.

2018. ápr. 6. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!