Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel unalmas a szex mit tegyek? 20/F
#7es ha ismerkedtél már meg lányokkal, hallottad az "én nem olyan vagyok" szöveget. Nem kell ezt túl bonyolítani, sem álszentnek lenni. Minden nő és férfi ugyanolyan. Bocs kérdező, de nem várhatod el a csajodtól, hogy csak úgy meglovagoljon (vagy bármit is akarsz) főleg ha nem olyan természetű. Te viszont attól még lehetsz férfi és a kezdebe veheted az irányítást. Ami mint már írtam sokkal bejövősebb, így felfog rád nézni, kiérdemled a tiszteletét. Ja igen, mert hogy a szex erről szól. Egy lánynál bájos tud lenni, ha félénk, de egy pasinál inkább lehangoló szerintem. Fordítsd meg, dobd fel a konyhapultra, fiatal vagy légy kreatív és tökös.
#6os voltam.
Verd el jól a pucér seggét, utána dugd meg hátulról keményen, majd fordítsd meg és élvezz a mellére-arcára. Ha hagyja, akkor nem csak hanyatt fekve szereti, szigorúan időben behatárolva a híradó és a Barátok közti reklámok alatt.
Komolyan: nem veszed észre, hogy megjátsza az orgazmust? Beszélj vele (szex közben), hogy valamit újíthatnátok. Ha nem megy, akkor fa3,14na. Döntés a te kezedben, információk birtokában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!