Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőt miért nem érdekli hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőt miért nem érdekli hogy a férfinak jó legyen?

Figyelt kérdés
Ha a férfi nem akarna akkor a nők kb sosem akarnak szexelni... Vagy rosszul gondolom? Vagy esetleg ők még jobban élvezik?
2018. máj. 30. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Rosszul gondolod :)

Természetesen vannak nők, akiket nem érdekli a szex, vannak, akik csak valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe csinálják (hogy a férjnek jobb kedve legyen), és van egy csomó, aki magáért a szexért szereti a szexet, lehetőleg olyan pasival, akinek szintén jó vele.

Hogy kinek jobb, azt nyilván nem lehet összehasonlítani (ill. Teiresziasz szerint a nőknek 9-szer olyan jó, mint a férfiaknak).

Sajnálom, hogy neked ezek szerint eddig olyan nők jutottak, akiket nem érdekelt a szex és nem gondolták úgy, hogy a kedvedért el kéne viselniük a dolgot. Talán át kéne gondolnod, te mit vársz egy kapcsolattól, mit tudsz adni, és miféle emberre tudna ez működni.

2018. máj. 30. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Nekem volt egy pasim aki azt gondolta a farka méretétől függ hogy én élvezem-e a szexet, és kb. ennyi is volt a tudása, sosem tudott kielégíteni. Ezért egy idő után már mindig találtam valami kifogást és persze én voltam a sz*r hogy mert a nők sosem akarnak szexelni és azzal zsarolnak...hát én sose zsaroltam, kerek perec kimondtam hogy sz.r az ágyban, igyekeztem megmutatni neki hogy és mit tegyen de mintha értelmi fogyatékos lett volna, nem fogta fel és besértődött. Szóval ja, egy idő után meguntam és már mindig nemet mondtam. Még ő volt felháborodva és szakított velem azért mert sosincs szex....

Szerencsére a következő párom odafigyelt rám és azóta én akarok többet szexelni mint ő! :)

2018. máj. 31. 00:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ha az összes rossz akkor hiába ismerkedek akármelyikkel...
2018. máj. 31. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek mint te, nem is való nő. Buzulj inkàbb.
2018. máj. 31. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!