Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! 30-40 körüliek. Tényleg ennyire beindít a nyelves csók titeket? Mi az oka?
Amikor sétáltunk a pasival (40 én 23) és közben sokat csókolóztunk, sima is, nyelves is...már akkor éreztem hogy kemény alul...
de amikor visszaszálltunk a kocsiba, és újra megcsókolt, nagyon nagyon beindult...csókolta a nyakamat, fogdosta a mellemet, éreztem hogy egyszerűen több mint beindult...folyamatosan a mellemet, nyakamat csókolta..számat...vagy 10 percig...
aztán abbahagytuk valahogy és visszaindultunk...amikor kitett, láttam és éreztem hogy oltári kemény odalent...
Ez minek tudható be?
A francia csóknak, annak van ilyen hatása, vagy mi?
Mitől tudtok ilyen módon, szinten beindulni?
(de ahányszor találkozunk mindig így van...bár még nem szexeltünk)
mindent elront, ha a gyünyört lerántjuk a porba, és elkezdjük magyarázni, de...
A nyelv igen alkalmas nemiszerv: nyálkahártyával borított, rengeteg idegvégződést tartalmaz, síkos, mozgékony. Nem csoda, hogy a népnyelv szerint a lány, aki engedi a szenvedélyes csókot, az ágyába is beereszt. A heves nyelves csóktól egy szűz fiú simán elélvez, és még egy hatvanéves férfire is nagy a hatása.
Nagy ember volt, aki kitalálta, annyi szent! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!