Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor gáz úgymond "piszkosul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor gáz úgymond "piszkosul szexéhesnek" lenni egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Van párkapcsolatom és eléggé kimutatom h kívánom a párom. Ez azt jelenti h olyan qrvás vagyok. De csak közöttünk marad ez, mert amúgy jókislány vagyok civil életemben.

Szégyellem kicsit magam emiatt és azt sem szeretném h a normális kapcsolatunk orgiákba forduljon át. Van rá esély sajna, de ha kívánom akkor szeretem felizgatni őt is, direkt húzni, vagy csak rámászni mint aki már ezer éve nem szexelt. Fogjam vissza magam? 23/L

2018. máj. 29. 15:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem 8as, nagyon jó...sajna velem van a baj, gyerekkorom óta masztizok rendszeresen, nem keveset, sok szex kell
2018. máj. 29. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
27%

Nehogy visszafogd...

Én pasas vagyok és pont az ellenkezőjét tapasztalom annak amit te csinálsz. Hidd el, az rosszabb!

2018. máj. 29. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok.

Nekem volt két szex éhes barátnőm,de nem egy időben.Imádtuk egymás társaságát. Ők voltak akik kitudtak elégíteni.Este kupurcanásig ment a hacacáré.Ébresztő csak is a szopás,vagy nyalás lehetett,attól függött melyikünk ébredt előbb.Nem volt gond az ébresztő.Elhúztam munkába,de már megint azon járt az eszem,hogy mikor találkozunk.Haza már kemény cerkával értem.Alig vártam hogy jöjjön,de a várakozás alatt elengedtem egy masztit.Minden kezdődött elölről mikor találkoztunk.

Az egyikkel a szakítás teljesen az én hibám volt.A másik egy fatális félreértés miatt szakított velem.El zárkózott mindentől,nem tudtam beszélni velem.Később tudtam csak meg az okát,de ezt sosem követtem el,de ekkor már késő volt.

Nem csaltam meg egyiket sem.

Isteni volt ez az időszak.

A mai napig nem felejtem.Ma már biztosan másképp csinálnám,hogy megtartsam valamelyiket és elég volna napi egy ,vagy 0 maszti is.És szerettük egymást.

Én is teljesen a sex rabja vagyok.

2018. máj. 29. 19:43
 14/14 A kérdező kommentje:
De ezek szerint a férfi csak akkor szeret egy nőt ha ilyen??? És a barátom is csak emiatt szeret velem lenni? Mondjuk amúgy nem tudom...az elején ő mondta h ha szeretnék várjunk a szexszel már nemtom mit gondoljak..
2018. máj. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!