Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőket kedvelő férfiak! Egy ilyen alkatú nő mitől vonzó számotokra?
Ez már a fétis kategória vagy az ahol még simán lehet, hogy szerelemből lennétek együtt a nővel az etetési hajlam meg ilyesmik nélkül?
Fel is vállalnátok mint barátnő?
Érdekes olvasni a kommenteket.
Egyik exem többször csesztetett, hogy nem akar kövér lánnyal járni, akkor voltam 170 cm/65 kg. Máskor meg idegenek szólogattak be, hogy na biztos ez is csokit zabál.
Kicsit jólestek a válaszok.
Miért akarják itt az emberek mindig jobban tudni, hogy a másiknak mi jön be...? :D Az biztos, hogy a többség vékonyabb nők után csorgatja a nyálát, de komolyan elhiszed magadról, hogy minden egyes férfi fejébe belelátsz? (Nő vagyok és nem olyan alkat, mint a linkelt, szóval egyik oldalról sem vagyok érintett a kérdésben, mielőtt még ezzel jönnél.)
Biztosan van ilyen is, amiről te beszélsz, hogy csak megalkuvásból van a férfi egy hasonló nővel, de kétlem, hogy az összes ilyen jellegű kapcsolat erről szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!