Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőket kedvelő férfiak! Egy ilyen alkatú nő mitől vonzó számotokra?
Ez már a fétis kategória vagy az ahol még simán lehet, hogy szerelemből lennétek együtt a nővel az etetési hajlam meg ilyesmik nélkül?
Fel is vállalnátok mint barátnő?
Nagyon szépen köszönöm a szavaid! Jó volt olvasni egy ilyen pozitív szemléletet. :) Én is voltam már a jelenlegi súlyomnál több is, kevesebb is, nyilván akkor éreztem jobban magam, mikor kevesebb. Az ideális nekem is a 75-80 kg lenne. Bár nekem a férfiakkal szerintem súlytól függetlenül nincs szerencsém. Valami mást csinálhatok rosszul. :)
Ti milyen magasak vagytok? (#20 és Kérdező)
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert én most vagyok 75-80 kiló, de valószínűnek tartom, hogy nálam arányaiban vékonyabbak szeretnének lenni.:D
#26, a gyermek-biztosba, vagy megteszi a sima is? :D
Egyébként olyan szerintem nincs, hogy az a "reális", bárki lehet vékony. Azt persze meg értem, hogy nem akarsz túl merész célt kitűzni, mert ha valami nagyon távolinak tűnik, nekem is pillanatok alatt el tud menni a kedvem attól, hogy akár csak a kisujjamat megmozdítsam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!