Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után miért érzem magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után miért érzem magam szomorúnak, és miért undorodok meg a szextől?

Figyelt kérdés

Mindig amikor szexelek a barátnőmmel utána ezt érzem. És nem akarnék többet szexelni, de egy idő után újból kívánom a szexet, szexelünk és akkor megint ezt érzem. És ez már hónapok óta így megy.

Ő az első barátnőm, 3 hónapja kezdtünk el szexelni, nagyon szeretem őt, de nem tudom hogy miért érzem ezt. 21 éves vagyok, tehát nem vagyok fiatal a szexhez.

Ez szerintetek miért van?

Más is érez ilyet szex után?

Légyszíves normálisan válaszoljatok, köszönöm!

2018. máj. 28. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Nevelés? Olyan családi körülmények?

Ha zárkozotabb vagy vagy a családod prűden nevelt esetleg sugalta hogy a szex bűn vagy ubdorító dolog... meg az elvált szülők gyerekeinél is lehet ilyen. Attól függ.

2018. máj. 28. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Posztkoitális depresszió vagy diszfória címszóval tudsz utánanézni a neten. (Általában nőkkel kapcsolatban emlegetik, mert női újságokban népszerű téma, de férfiaknál is elég gyakori dolog.)

Az alapja egy hormonális változás, ami szex közben lép fel.

Férfiaknál nem annyira a köznapi értelemben vett depresszióként, gyakrabban inkább ingerlékenységként jelentkezik. Meg kinél hogy.

Orvosilag nem sokat tudnak róla.

Nálam is előfordul néha.

Pl.:

[link]

2018. máj. 28. 20:39
 3/4 anonim válasza:
100%
Úgy tudom, hogy ez olyasmi mint amikor valaki sír vagy nevet szex közben. Az biztos, hogy szomorúnak lenni az aktus után normális dolog, ilyenről viszont még nem hallottam, hogy emellé undor is társul, de szerintem ezekhez lehet köze ennek is.
2018. máj. 28. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp menj el szexuál pszichológushoz. Sokat segíthet.
2018. máj. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!