Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után miért érzem magam szomorúnak, és miért undorodok meg a szextől?
Mindig amikor szexelek a barátnőmmel utána ezt érzem. És nem akarnék többet szexelni, de egy idő után újból kívánom a szexet, szexelünk és akkor megint ezt érzem. És ez már hónapok óta így megy.
Ő az első barátnőm, 3 hónapja kezdtünk el szexelni, nagyon szeretem őt, de nem tudom hogy miért érzem ezt. 21 éves vagyok, tehát nem vagyok fiatal a szexhez.
Ez szerintetek miért van?
Más is érez ilyet szex után?
Légyszíves normálisan válaszoljatok, köszönöm!
Nevelés? Olyan családi körülmények?
Ha zárkozotabb vagy vagy a családod prűden nevelt esetleg sugalta hogy a szex bűn vagy ubdorító dolog... meg az elvált szülők gyerekeinél is lehet ilyen. Attól függ.
Posztkoitális depresszió vagy diszfória címszóval tudsz utánanézni a neten. (Általában nőkkel kapcsolatban emlegetik, mert női újságokban népszerű téma, de férfiaknál is elég gyakori dolog.)
Az alapja egy hormonális változás, ami szex közben lép fel.
Férfiaknál nem annyira a köznapi értelemben vett depresszióként, gyakrabban inkább ingerlékenységként jelentkezik. Meg kinél hogy.
Orvosilag nem sokat tudnak róla.
Nálam is előfordul néha.
Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!